Dezastru pentru echipele din Liga 1 în Antalya! Turcii se tem de tsunami după ce au trecut printr-un cutremur

2 săptămâni in urmă 16

Panică pentru echipele din Liga 1 aflate în Antalya! Turcii se tem de ce e mai rău în următoarea perioadă, după ce tocmai au trecut printr-un cutremur.

O alertă de tsunami a fost lansată în cursul zilei de azi, astfel că tot programul de pregătire al echipelor noastre ar putea să fie dat peste cap.

Nu mai puțin de șapte formații din Liga 1 sunt în acest moment în Turcia, unde s-a resimțit și un cutremur puternic, de 6,6 grade pe scara Richter. Seismul s-a produs pe coasta de sud-vest a Ciprului, în Marea Mediterană, și a afectat mai multe țări, care însă nu au raportat victime.

Veste de coșmar pentru echipele din Liga 1! Turcii anunță un tsunami în Antalya

În Turcia se anunță o vreme extrem de rea în următoarea perioadă, inclusiv furtuni, preciptații abundente, vânt puternic, dar și ninsoare care ar putea să anuleze meciurile de pregătire.

Vremea nefavorabilă ar putea să ducă la întârzieri sau chiar anulări ale zborurilor de pe aeroporturile din regiunile afectate, iar liniile feroviare pot fi și ele afectate de această situație grea.

Printre zonele cele mai afectate din Turcia este și Antalya, așa că echipele din România ar putea să aibă serios de suferit. În plus, turcii vorbesc și despre posibile inundații, ori alunecări de teren.

Voluntari, Rapid, Gaz Metan, Universitatea Craiova, UTA, Chindia Târgoviște și FC Botoșani sunt formațiile prezente în Turcia pentru a efectua un cantonament în vederea pregătirii meciurilor oficiale din 2022.

LPF a stabilit programul primei etape din acest an, care va debuta cu meciul dintre FC Argeș și Dinamo, programat pe 21 ianuarie.

The post Dezastru pentru echipele din Liga 1 în Antalya! Turcii se tem de tsunami după ce au trecut printr-un cutremur appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă