Dezastru pentru Dinamo! Brazilianul Jo Santos „joga bonito”: gol spectaculos și penalty obținut de jucătorul Viitorului în doar un sfert de oră | VIDEO

1 lună in urmă 1

Dinamo și Viitorul sunt două echipe rănite care și-au cam „adio” de la locul de play-off. „Câinii” nu au mai câștigat în campionat de cinci etape, iar fotbaliștii lui Mircea Rednic nu au mai cunoscut gustul victoriei de nouă etape. Duelul din Ștefan cel Mare a început foarte rău pentru trupa lui Jerry Gane. Brazilianul Jo Santos a marcat încă din minutul 4 al partidei.

Duelul Dinamo – Viitorul din etapa cu numărul 25 a început foarte rău pentru echipa gazdă. Era minutul 4 când oaspeții au deschis scorul, după o fază care nu a anunța nimic periculos. Fundașul Marco Ehmann a încercat să îndepărteze un balon, doar că a trimis direct în Cosmin Matei.

Mingea a fost recuperată de Jo Santos, iar brazilianul a înaintat câțiva metri și a șutat spectaculos, de la marginea careului, fără speranțe pentru portarul Mihai Eșanu. Jucătorul Viitorului i-a dedicat reușita colegului său Virgil Ghiță.

După 11 minute, brazilianul a ieșit din nou la rampă. A obținut o lovitură de la 11 metri după ce a fost faultat de Diego Fabbrini, iar George Ganea a mărit avantajul formației sale. (VIDEO AICI)

 

The post Dezastru pentru Dinamo! Brazilianul Jo Santos „joga bonito”: gol spectaculos și penalty obținut de jucătorul Viitorului în doar un sfert de oră | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă