Dezastru la petrecerea de dezvăluire a genului copilului: Viitoarea mamă aproape a fost călcată de motocicleta partenerului, în Australia

2 săptămâni in urmă 18

O dezvăluire a genului viitorului copil aproape s-a transformat într-o tragedie. O femeie însărcinată a fost pe punctul de a fi lovită de motocicleta partenerului ei.

Viitoarea mamă aproape a fost călcată de motocicleta partenerului ei

Viitoarea mamă aproape a fost călcată de motocicleta partenerului ei

TikTok

În videoclipul postat pe TikTok, un bărbat este văzut turându-și motocicleta în curtea din spatele unei case dintr-o suburbie australiană, în timp ce o viitoare mamă într-o rochie roz stă în fața ei. Dintr-o dată, motocicleta scapă de sub control, imediat după ce cărămida așezată sub roata din față alunecă. Incidentul aproape o trântește pe femeie din picioare, potrivit Daily Mail.

Roata din spate se învârte în iarbă și iese la iveală un praf de culoare albastră care indică genul copilului. ''Este un băiat!'' - strigă prietenii în timp ce râd de cascadoria greșită. Femeia însărcinată nu pare atât de tulburată de accident și își regăsește echilibrul. Ulterior, viitoarea mămică sparge un balon uriaş, de culoare neagră, din care iese, de asemenea, un praf tot de culoare albastră.

@jus_mik_

How TikTok stars are made ##genderreveal ##fyp

♬ original sound - JUS_MIK_

''Ce dezastru'', au comentat mai multe persoane la postare.

''Când ambițiile tale îţi depășesc capacitatea'', a scris o altă persoană.

Un alt utilizator TikTok a considerat că dezvăluirea genului a fost ''mai bună decât cele de lux''.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă