Dezamăgire la la Rapid după două semieșecuri la rând. „Nu se pune problema demiterii antrenorului Nicolae Grigore” | EXCLUSIV ProSport LIVE

1 lună in urmă 1

Andrei Nicolescu, vicepreședintele Rapidului, a fost invitatul emisiunii ProSport LIVE și a vorbit despre rezultatele slabe ale echipei din Giulești în primele două etape din eșalonul secund (2-2 cu Ripensia și 0-0 cu Gloria Buzău).

Momentan, Rapid egalează ASU Poli la puncte (27) și jocuri (15), rămâne pe locul 3, fiindcă are un golaveraj inferior față de timișoreni, însă are șanse mari să pice în clasament după celelalte rezultate din etapa a 17-a a eșalonului secund.

În următoarea etapă, a 18-a a Ligii 2, Rapid va întâlni pe teren propriu, în data de 6 martie, de la ora 12:00, FK Csikszereda. Până atunci, echipa din Miercurea Ciuc joacă sâmbătă, de la ora 11:00, la Timișoara, cu Ripensia, în etapa a 17-a.

Dezamăgire la Rapid după două semieșecuri la rând. „Nu se pune problema demiterii antrenorului Nicolae Grigore”

„Am pierdut patru puncte importante. E dezamăgire mare. Suntem toți vinovați pentru această situație. Ne lipsește golul.

Nu se pune problema, n-am avut nicio discuție! Nu se pune problema demiterii lui Grigore. Am vorbit despre cum putem munci mai bine și mai mult.

Sistemul de joc nu s-a schimbat prea mult. Totul pare bine pe hârtie, dar fotbalul nu este matematică. Echipa n-are reacție după o greeșală personală. Este de lucru la acest capitol.

Ne vom descătușa după o victorie”, a declarat Andrei Nicolescu, vicepreședintele Rapidului.

Nicolae Grigore admite că au fost și lucruri bune

”Nu mă mulțumește acest rezultat de egalitate. Am venit aici să câștigăm, să luăm cele trei puncte, mai ales după ce se întâmplase duminică, atunci când am pierdut două puncte la ultima fază.

Nu am reușit să câștigăm aici la Buzău, am făcut și greșeli. Au fost și lucruri bune, dar, per total, suntem nemulțumiți pentru ceea ce s-a întâmplat în această seară.

Știam că ne așteaptă un meci greu, nu venisem la Buzău să ne așteptăm la altceva, dar, v-am zis, ideea și obiectivul nostru este de a câștiga trei puncte”, a recunoscut și antrenorul Nicolae Grigore.

The post Dezamăgire la la Rapid după două semieșecuri la rând. „Nu se pune problema demiterii antrenorului Nicolae Grigore” | EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă