Dezamăgire cruntă pentru Simona Halep. Ce i-au descoperit medicii la analize, în această dimineață

2 luni in urmă 24

Dezamăgire cruntă pentru Simona Halep. Jucătoarea din Constanța a revenit în circuitul mondial după cele 3 luni de pauză cauzată de accidentarea la gamba stângă. Deși a fost învinsă la Montreel, Halep a reușit prima victorie în turneul de la Cincinnati. Ea se declara încrezătoare, deși mărturisea că teama de accidentare a rămas. În această dimineață, însă, medicii i-au dat o veste proastă.

Dezamăgire cruntă pentru Simona Halep

Dezamăgire cruntă pentru Simona Halep. Numărul 14 mondial s-a bucurat de revenirea în circuitul mondial după lunile de pauză luate din cauza accidentării suferite la gamba stângă. Una mai gravă decât părea inițial, care a forțat-o să rateze toate obiectivele majore ale anului: Roland Garros, Wimbledon și Jocurile Olimpice. Logodnica lui Toni Iuruc s-a întors pe teren la turneul de la Montreal, dar a fost învinsă în primul meci de americana Danielle Collins.

Totuși, Simona Halep s-a declarat mulțumită de nivelul său de joc. Așa că a abordat cu optimism și turneul american de la Cincinnati. A reușit să obțină o primă victorie, după un joc intens, contra polonezei Magda Linette, după 3 seturi. Dar, în cel de-al doilea set, Halep a simțit o durere la coapsa dreaptă și a fost nevoită să solicite un time-out medical. După reluarea jocului, ea a evoluat cu un bandaj aplicat pe piciorul care-i făcea probleme, dar a reușit să ducă partida la bun sfârșit.

Ce i-au descoperit medicii la analize, în această dimineață

Simona Halep se declara optimistă după victoria cu Linette și aștepta partida din turul 2 contra americanei Jessica Pegula. Ea a spus că s-a confruntat doar cu o contractură, dar mărturisea că există în ea o teamă permanentă de accidentare.

Mă simt bine, nu am avut așa mari dureri după pauza aceea de ploaie, am făcut un pic de fizioterapie, m-am recuperat, dar a fost doar o contractură, nu a fost întindere sau ceva mai grav. Am știut că nu e ca la Roma, acum știu cum e să ai o accidentare mai gravă. Deci mă simt ok. Sper mâine să mă simt la fel de bine.

Teama este permanentă acum, pentru că a fost o accidentare destul de gravă la Roma, nu am mai trăit așa ceva și, să ți se rupă mușchiul, nu este o treabă ușoară. A durat ceva până am revenit și bineînțeles că sunt un pic temătoare. 3 luni fără meci jucat, faptul că nu am jucat meciuri oficiale, îmi e mai greu acum, dar, de la o zi la alta, parcă e mai bine”, a spus Simona Halep la Digi Sport.

Dar de ce s-a temut, nu a scăpat. După o investigație medicală, Simona Halep a fost anunțată de doctori că are o mică ruptură musculară la adductorul drept. În consecință, ea a fost nevoită să-și anunțe abandonul din turneul de la Cincinnati cu puțin timp înainte de partida cu Pegula.

Din păcate, o radiografie din această dimineață a arătat că am o mică ruptură la adductorul piciorului drept și, din acest motiv, ar fi prea riscant să joc astăzi. Mă voi odihni și voi face totul pentru a fi pregătită de US Open. Pentru fanii din Cincinnati, a fost frumos să vă revăd“, a anunțat Simona Halep pe contul său de Twitter.

Organizatorii au fost alături de Simona Halep și i-au transmis un mesaj de susținere. „De trei ori finalistă aici, Simona Halep s-a retras din cauza unei accidentări. Fă-te bine, Simona!”, au scris americanii pe contul oficial de Twitter al competiției. Rămâne de văzut dacă Simona Halep va putea lua startul la US Open, ce va începe în 30 august, la New York.

The post Dezamăgire cruntă pentru Simona Halep. Ce i-au descoperit medicii la analize, în această dimineață appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă