Detaliul observat la Monica Gabor în ziua în care a împlinit 32 de ani. Totul este atât de evident

2 luni in urmă 26

Atunci când s-a căsătorit cu Irinel Columbeanu, Monica Gabor era o puștioaică de numai 18 ani din Bacău. Dar anii au trecut, Iri nu mai este milionar, dar nici Monica o puștoaică, ci o doamnă serioasă în vârstă de 32 de ani, care a dat lovitura peste Ocean.

Detaliul observat la Monica Gabor în ziua în care a împlinit 32 de ani

De altfel, recent, Monica Gabor a fost protagonista unei ședințe foto care a fost realizată de nimeni alta decât Viktoria Pashusta, un cunoscut fotograf de modă, dar și regizor de film și redactor-șef al publicației Basic Magazine. Imaginile au apărut pe pagina de Instagram a Viktoriei Pashusta și se poate observa că Monica Gabor s-a schimbat foarte mult de când nu mai este în atenția publicațiilor din România.

Astfel că Monica Gabor s-a maturizat cu adevărat și s-a transformat într-o femeie matură, diferită de a de adolescenta care a plecat din Bacău.

Amintim că Monica Gabor a intrat în atenția publicului când nici nu-și dăduse examenul de Bac. Nu avusese o viață prea ușoară până atunci, iar Irinel a fost pentru ea ca un salvator în armură strălucitoare, ce i-a schimbat viața. Acesta i-a oferit o viață de lux și s-au căsătorit când ea avea 18 ani și au devenit părinții unei fetițe pe nume Irina. Cei doi au divorțat însă în anul 2011. În acel an, magistrații Tribunalului București au decis ca fetița să rămână cu tatăl ei.

Irinel Columbeanu, la sapă de lemn

Dar Monica Gabor a luat-o de la capăt, peste hotare, cu alt bărbat. Ea s-a mutat în America, acolo unde l-a cunoscut pe Mr. Pink, un milionar chinez, cu care este până în prezent. Monica Gabor și fiica ei, dar și milionarul și fiul lui, par să trăiască fericiți în Los Angeles, formând o adevărată familie.

Doar că Irinel Columbeanu nu și-a mai revenit financiar. El a pierdut vila de la Izvorani, apartamentele din centrul Bucureștiului, unele dintre terenuri și mașinile de lux, locuind cu chirie la periferia orașului.

„N-am pierdut nimic din ceea ce consider eu că este avere mea, care se află înăuntrul ființei mele. Niciodată nu m-a interesat acumularea de averi pentru că oricum nu plecăm cu ele după noi. În cel mai bun caz, rămân descendenților. Nu am pierdut speranța. (…) Soarta bunurilor pierdute nu m-a interesat niciodată. Au fost executate de bancă”, avea să declare Irinel Columbeanu.

Dar Irinel Columbeanu este trist numai din cauza situației financiare, ci și din pricina faptului că o mai vede pe Irinuca doar prin intermediul online-ului.

The post Detaliul observat la Monica Gabor în ziua în care a împlinit 32 de ani. Totul este atât de evident appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă