Detaliul neștiut din viața lui Ion Țiriac! Fostul sportiv avea o pasiune ascunsă: „A cântat alături de mulți chitariști! Era mereu chemat pe scenă”

1 lună in urmă 15

Mihai Manea, fostul membru al trupei Barock, cunoscut în lumea muzicală drept „Croco”, a dezvăluit că Ion Țiriac, fostul mare jucător de tenis al României, era pasionat de muzică și chiar a cochetat cu cântatul.

Deși dacă rostim numele lui Ion Țiriac într-o frază alături de cuvântul „pasiune” ne gândim prima dată la tenis sau la mașini, Mihai Manea a dezvăluit care era obiceiul mai puțin cunoscut al fostului mare sportiv.

Muzician și inginer de sunet, Mihai Manea a asistat la mai multe evenimente muzicale la care a fost prezent și Ion Țiriac, ajuns acum la 81 de ani.

Ion Țiriac și pasiunea mai puțin știută despre cântat

Acesta a dezvăluit chiar că Ion Țiriac era deseori chemat pe scenă alături de artiști și invitat să fredoneze anumite piese, iar unul dintre artiștii preferați ai fostului jucător de tenis era Ion Caramitru.

„Țiriac a cântat alături de mulți chitariști, era mai mereu chemat pe scenă, ca invitat la întâlnirile muzicale de la vechiul Club A. Nu avea o voce extraordinară, dar fredona piesele într-un mod plăcut. Ion Țiriac era îndrăgostit de muzica românească și nu numai. Știa toate melodiile la modă în acea perioadă, începutul anilor ’70, când au apărut zeci de formații de muzică ușoară, folk, jazz și rock românești. A cântat de multe ori cu prietenul său, marele actor Ion Caramitru, și el îndrăgostit de folk și poezie.

Era într-o gașcă frumoasa, avea prieteni studenți la teatru și la arhitectură, dar și jazzmani. În perioada respectivă Club A era un spațiu la modă, elitist, unde-și făceau veacul valorile culturii orașului”, a povestit Mihai Manea, pentru Money.ro.

Ion Țiriac a scăpat de COVID-19

Recent, Ion Țiriac a dezvăluit că a fost infectat cu COVID-19 și a ieșit cu bine din această încercare.

„Am avut norocul norocului, am trecut prin ea fără să simt, aproape nu știam că o am la vârsta asta tânără la care sunt, la 82 de ani n-am avut absolut niciun simptom. Se întâmplă, mai bine așa decât altfel. Am fost la un test de rutină, am fost în Statele Unite, de-acolo am luat-o, de la fiică-mea care a luat-o de la Universitate. Am trecut toți peste cu bine, mulțumesc lui Dumnezeu. Având în vedere că mi-a venit rândul la vaccin, le-am făcut pe amândouă”, a spus Ion Țiriac, pentru Observator.

The post Detaliul neștiut din viața lui Ion Țiriac! Fostul sportiv avea o pasiune ascunsă: „A cântat alături de mulți chitariști! Era mereu chemat pe scenă” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă