Detaliul despre care nimeni nu vorbește în scandalul dintre verii Becali și Anamaria Prodan: „Ăsta cred că e punctul culminant!”

1 lună in urmă 1

Scandalul dintre verii Becali, Gigi și Giovanni, și Anamaria Prodan continuă, iar Ion Crăciunescu a remarcat un detaliu despre care nu s-a discutat în această perioadă, în contextul transferului lui Dennis Man de la FCSB la Parma.

Anamaria Prodan s-a enervat și a trecut la amenințări la adresa lui Gigi Becali, însă patronul FCSB a avut și el un răspuns devastator.

Ion Crăciunescu a remarcat faptul că Gigi și Giovanni Becali au colaborat din nou în vederea realizării acestui transfer și este de părere că Dennis Man și-a dat acceptul pentru a fi reprezentat de către vărul patronului de la FCSB.

Ion Crăciunescu, despre împăcarea verilor Becali pentru transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma

În acest scandal, Ion Crăciunescu le ia apărarea verilor Becali, cu toate că are cuvinte de laudă și la adresa Anamariei Prodan.

„S-a iscat scandal între impresari la transferul lui Man, dar s-au împăcat verii, ăsta cred că e punctul culminant. Ei și-au dat mână și au realizat cel mai mare transfer din istoria României. Ce era să facă patronul, să dea curs ofertei de 10 milioane sau de 13 milioane?

Dennis Man a acceptat să meargă cu Giovanni Becali. Fiecare om își alege situația cea mai bună, cum e și în acest caz. Man, 100%, și-a dat acceptul pentru a-l alege pe Giovani.

Eu l-am criticat pe Gigi Becali de multe ori, dar aici nu cred că a greșit. Anamaria Prodan e tare, luptătoare, bravo ei”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Gigi Becali, patronul lui FCSB, l-a cedat pe Dennis Man la Parma în schimbul sumei de 13 milioane de euro, dar această mutare poate ajunge la suma de 15 milioane de euro, ca urmare a unor clauze ce se vor activa în momentul în care fotbalistul ajunge la o anumită bornă de meciuri jucate, de exemplu, la echipa națională.

The post Detaliul despre care nimeni nu vorbește în scandalul dintre verii Becali și Anamaria Prodan: „Ăsta cred că e punctul culminant!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă