Detaliul care schimbă tot ce se ştia despre crima de la Oneşti. Autorităţile au confirmat: Victimele au fost ucise în două minute

2 luni in urmă 15

Detaliul care schimbă tot ce se ştia despre crima de la Oneşti. Acesta a dezvăluit că cei doi muncitori înjunghiați mortal de fostul proprietar al apartamentului în care lucrau aveau mâinile legate la spate și nu se puteau apăra, că negocierea cu agresorul a decurs bine până la momentul unei „busculade”, echipa de intervenție care se afla la etajul doi a spart ușa „într-un minut și ceva”, dar cei doi fuseseră deja înjunghiați și nu au mai putut fi salvați.

„Ușa metalică, la momentul pătrunderii, era blocată cu o scară, a cedat la un minut și ceva”, a declarat Cristian Gheorghe la Digi 24. Acesta subliniază şi faptulcă echipa de intervenție s-a folosit de un berbec.

De altfel, acesta atrage atenţia că negociatorul a avut „tot timpul” contact cu agresorul, iar în momentul în care a văzut că s-a creat „o busculadă” a dat semnalul să se intervină, explicând că acesta a fost momentul în care una dintre victime l-a atacat pe agresor, iar acesta a înjunghiat-o.

Cristian Gheorghe susține că au fost prezente două echipe de intervenție: una care se afla la etajul II, sub apartamentul în care erau agresorul și cei doi muncitori, care a intrat în bloc pe ușa din spate și nu a fost văzută de nimeni, și o alta echipă, „de backup”, care se afla „după colțul blocului”, pe au văzut-o și martorii din stradă.

El susține că Poliția făcuse rost de decizia judecătorească și urma să i-o dea agresorului, dar a intervenit incidentul dintre un muncitor și agresor. Comisarul-șef a mai spus că agresorului i se făcuse un profil psihologic, din discuții cu cunsocuții acestuia, și că avea „un profil de hoț”.

„Un hoț, de exemplu, nu este întotdeauna violent”, a spus acesta.

Despre soția agresorului, care a fost arestată preventiv pentru 30 de zile, Cristian Gheorghe a spus că se afla la etajul IV și că a discutat cu polițiștii.

„Soția a avut un dialog cu noi, numai că punctul ei de vedere a fost că ceea ce face soțul ei e bine și că îl susține în toate demersurile sale”, a spus comisarul-șef.

Citeşte şi: Criminalul din Oneşti care a ucis doi oameni a fost operat. Bărbatul se află acum la Terapie Intensivă
 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă