Detalii șocante în cazul angajatului FRF acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră și a agresat sexual alte două tinere! Cum și-ar fi racolat victimele. Riscă ani grei de pușcărie | EXCLUSIV

2 săptămâni in urmă 22

Caz incredibil în fotbalul românesc. Un angajat al secretarului general adjunct al Federației Române de Fotbal este acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră și a agresat sexual alte două minore, iar ProSport a aflat mai multe detalii șocante din anchetă.

Polițiștii din Buzău au ridicat, miercuri, cu mandat un bărbat pe care îl acuză de agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj. Potrivit G4Media.ro, suspectul este Costel Ghiță, angajat al lui Gabriel Bodescu, secretarul general – adjunct al Federației Române de Fotbal.

Caz șocant! Un angajat al FRF, acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră. Alte două minore îl acuză de agresiune sexuală

Potrivit anchetorilor, din luna aprilie 2020 și până în prezent, individul ar fi început să racoleze fete din orașul Buzău. Sursele ProSport au aflat că individul, având o situație financiară bună, s-ar fi împrietenit cu iubiții acestor fete, care aveau vârste cuprinse între 16 și 17 ani și apoi le-ar fi abordat pe tinere pe rețelele sociale.

Informațiile obținute în exclusivitate de ProSport mai arată că acesta ar fi întreținut relații sexuale cu una dintre ele, care a fost consfințită de adolescentă, însă este acuzat de agresiune sexuală de alte două fete. Poliția are, însă, indicii că ar exista mai multe victime.

Totodată, bărbatul acuzat de faptele șocante ar fi filmat și fotografiat victimele, șantajându-le ulterior cu publicarea imaginilor pe rețelele sociale, în cazul în care decideau să întrerupă legăturile cu el.

ProSport a mai aflat că, în cazul în care este acuzat de faptele comise, omul riscă acum 7 ani de pușcărie.

The post Detalii șocante în cazul angajatului FRF acuzat că a întreținut relații sexuale cu o minoră și a agresat sexual alte două tinere! Cum și-ar fi racolat victimele. Riscă ani grei de pușcărie | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă