Detalii neștiute din viața lui Ionuț Ciocia, Brânzoi din „Las Fierbinți”. „Era să dau colțul”

2 săptămâni in urmă 16

Ion Ionuț Ciocia este actorul care îl interpretează pe Brânzoi în serialul „Las Fierbinți” difuzat pe Pro TV. De asemenea, se știe că acesta a jucat și în filme, alte seriale de televiziune sau în piese de teatru. Dincolo de carieră, acesta e căsătorit, soția fiind cea care l-a susținut atunci când a suferit o problemă medicală gravă.

În vârstă de 50 de ani, Ionuț Ciocia a fost invitat în podcastul prietenului și colegului său, Mihai Bobonete. Actorul a povestit atât despre viața lui personală, dar și despre cea profesională. A impresionat însă când a dezvăluit cu ce provleme s-a confruntat în urmă cu ani de zile.

Două luni a fost internat în spital din cauza unei grave probleme de sănătate. „Acum vreo 12 ani era să dau colțul, am făcut o pneumonie foarte urâtă peste care s-a suprapus stafilococul auriu.

Doamna doctor de la Spitalul Municipal i-a zis soției mele, are șanse 50 cu 50. Am stat în spital vreo două luni de zile, iar la terapie intensivă două săptămâni. Nu pe aparate, am stat mai protejat să nu iau alte infecții. De atunci, am acest geamăt când dorm, zici că fac sex”, a spus actorul pe Youtube, conform protv.ro.

ionut-ciocia-las-fierbinti-5Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

„Fiecare vârstă e frumoasă”

Chiar dacă a întâmpinat multe greutăți în viață, actorul a știut cum să le rezolve pe toate, nu și-a pierdut niciodată speranța și nici umorul. „Ce mă doare la 50 de ani? Până mă încălzesc dimineața…zici că sunt Trabant…Glumesc, fiecare vârstă e frumoasă, depinde cum o trăiești și cum ți-o asumi”, a mai explicat el în podcastul lui Mihai Bobonete.

Ion Ionuț Ciocia este căsătorit, soția lui fiind de profesie expert contabil. Cei doi au împreună gemeni, Alexandru Ștefan și Medeea Maria, mai transmite protv.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă