Detalii neștiute din căsnicia Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. „E un lucru care, de multe ori, ne lipsește”

1 lună in urmă 39

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au sărbătorit doi ani de la cununia religioasă, așa că artistul a făcut dezvăluiri mai puțin știute din mariajul lor. Într-un interviu pentru Antena Stars, Tavi Clonda a recunoscut că el și soția întâmpină și dificultăți în relație, însă le rezolvă pe toate discutând, comunicând foarte bine.

În anul 2015, Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au căsătorit civil. În 2019, cei doi au făcut și cununia religioasă. Acum se mândresc cu familia lor, cu cele două fetițe pe care le au împreună.

Detalii neștiute din căsnicia Gabrielei Cristea cu Tavi Clonda. „E un lucru care, de multe ori, ne lipsește”

După doi ani de la ceremonia religioasă, cântărețul a recunoscut că în căsnicia lor au existat și momente mai puțin plăcute, momente tensionate, de care niciunul dintre ei nu se ferește și amândoi preferă să spună lucrurilor pe nume atunci când vine vorba despre relația lor, scrie spynews.ro.

„Cu multă răbdare, în principal. E un lucru care, de multe ori, ne lipsește tututor și ar trebui să respirăm, să ne calmăm și să ne dăm seama că, de fapt, nu avem probleme, avem doar situații care trebuiesc rezolvate”, a spus Tavi Clonda la Antena Stars.

gabriela cristea si tavi clonda doi ani de la nunta 4Icon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cei doi au și un mic secret în mariaj, însă acum Tavi Clonda l-a făcut public. Ei nu merg la culcare supărați, de fiecare dată înainte de somn discută problemele apărute.

„Nu avem de ce să fim supărați, dacă există comunicare, îi spui celuilalt ce îți dorești. E foarte simplu. Ea îmi spune mie ce își dorește și eu încerc să îi fac pe plac, dar și invers. Dacă eu am spus primul, am câștigat”, a mai adăugat cântărețul.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă