Detalii mai puțin cunoscute despre Marian Copilu, omul din spatele lui CFR Cluj. „Ăsta e motivul pentru care stă în umbră!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE

3 luni in urmă 1

Cristi Bobar, fostul președinte al celor de la Dinamo București, a dezvăluit pentru ProSport LIVE detalii mai puțin cunoscute despre Marian Copilu, omul din spatele CFR-ului. 

Fostul oficial din „Ștefan cel Mare” îl cunoaște foarte bine pe Marian Copilu și susține că ardelenii avut mari probleme atunci când acesta nu a fost alături de echipă.

Totodată, Cristi Bobar susține că Marian Copilu este cel mai important om din clubul din Gruia și că face conexiunea între conducere, antrenor și jucători. Mai mult, fostul președinte susține că Marian Copilu nu trăiește din fotbal, ci are foarte mulți bani din diverse afaceri.

Cristi Bobar, detalii mai puțin cunoscute despre Marian Copilu

„Chiar îl cunosc destul de bine pe Marian Copilu. E un tip foarte echilibrat și face un echilibru între antrenori, jucători și conducere. Echipa a căzut și au fost și scandaluri în club cum a dispărut el. Toată lumea și-a droit ca el să revină atunci când a plecat din club pentru că are experiență. E cel mai important de la CFR Cluj. Marian este un tip care nu trăiește din fotbal, ce face la CFR o face dintr-o pasiune foarte mare. E posibil să nu îl mai vezi în fotbal dacă nu mai e la CFR Cluj. E un tip aparte, foarte inteligent și cred că ăsta e motivul pentru care stă în umbră, e destul de modest.

Eu l-am cunoscut când sponsoriza Caransebeș și era un tip foarte modest. Știe foarte bine fenomenul. Are o pasiune foarte mare pentru fotbal și eram în Liga 3. 50% i se datorează lui rezultatele CFR-ului și 50% lui Dan Petrescu.

Neluțu Varga nu se baga peste el, eu așa știu. Eu am stat de două ori cu domnul Varga la masă, dar Marian Copilu are o personalitate foarte puternică. Dacă se bagă peste el, atunci îi strange mâna și pleacă”, a spus Cristi Bobar pentru ProSport LIVE.

The post Detalii mai puțin cunoscute despre Marian Copilu, omul din spatele lui CFR Cluj. „Ăsta e motivul pentru care stă în umbră!” | VIDEO EXCLUSIV ProSport LIVE appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă