Detalii incredibile din culisele divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea. Cine este chemat să dea declarații în fața judecătorilor

2 luni in urmă 51

Ies la iveală detalii incredibile despre procesul de divorț al Andreei Bălan și George Burcea.

Detalii incredibile din culisele divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea

Judecătorii urmează să dea un verdict, după ce vor analiza documentele unor martor cheie care au fost citați în dosar.

Dosarul este public, iar la secțiunea Pârâți, pe lângă George Burcea, apare și Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei VoluntarI, căreia i s-a solicitat să depună la dosar toate documentele.

Se pare că funcționarii Direcției de Asistență Socială au calitatea de experți, ei fiind desemnați să demareze o anchetă socială acasă la George Burcea, pentru a vedea în ce condiții stau fetițele la tatăl lor.

Andreea Bălan a cerut custodie exclusivă a celor două fetițe, la finalul anului trecut. Pentru că fostul soț al vedete are dosar penal după ce a fost prins conducând sub influența substanțelor interzisă, lucrurile nu arată prea bine pentru el în acest dosar.

Are George Burcea șanse privind custodia fetițelor?

„Faptul că eu am consumat o substanță interzisă de lege nu văd de ce ar fi problema întregii țări… Pe lângă asta, să știți că mi-am luat problema cu banii munciți de mine, nu de mama, Andreea sau din banii voștri. Nu uitați că am voie să fac ce vreau cu banii mei, iubirilor….

Pe lângă acest aspect, în ultimii 5 ani nu știu dacă m-am îmbătat de 5 ori și atunci a fost de ziua mea, din banii mei și într-un loc sigur, nu în club, pe stradă sau la volan, cum pretind anumite scursuri ale societății, scursuri care au consumat și poluat degeaba zeci de ani.

Conform legii eu am greșit si totodată mi-am si asumat acest lucru, iar mai târziu voi plăti”, a scris George Burcea pe Facebook.

În plus, actorul și-a acuzat fosta soție că ea ar fi sunat la Poliție să îl reclame, lucru care s-a și confirmat mai târziu. Totul s-a întâmplat după o ceartă gravă, când Burcea s-a urcat în mașină și a plecat. Rămasă singură, Andreea Bălan a decis să se răzbune pe el și l-a reclamat la Poliție.

„Poliția Ilfov nu “m-a filat mult timp”…așa cum au scris “genialele” ziare sau cum IPJ a dat comunicat (cred), ci au fost informați de Andreea.

Spun asta pentru că eram de față când s-a întâmplat acest lucru. Tot acolo eram când mi s-a cerut politicos să eliberez “platoul de filmare”. Andreea știa că eu am consumat substanțe. De unde? Și-a însușit telefonul meu de multe ori când eram în lumea viselor, apoi a început să întrebe în dreapta și-n stânga”, spunea actorul.

The post Detalii incredibile din culisele divorțului dintre Andreea Bălan și George Burcea. Cine este chemat să dea declarații în fața judecătorilor appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă