Detalii de ultimă oră despre situația jucătorilor echipei naționale! Ianis Hagi, pozitiv și la testul PCR! Vești bune pentru Marin, Cicâldău și Nedelcu

1 lună in urmă 50

Ianis Hagi, mijlocașul în vârstă de 22 de ani al lui Rangers, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 și la a doua testare efectuată înaintea meciului dintre Macedonia de Nord și România.

Macedonia de Nord și România se întâlnesc miercuri, 8 septembrie, de la ora 21:45, la Skopje, în cadrul preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Înaintea acestei partide, delegația României a primit o veste nefericită în ceea ce îl privește pe Ianis Hagi: a fost depistat pozitiv cu COVID-19 în urma efectuării unui test rapid.

Ianis Hagi, depistat pozitiv cu COVID-19. Marin, Cicâldău și Nedelcu au scăpat

Ulterior, atât Ianis Hagi cât și colegii de masă, Alex Cicâldău, Răzvan Marin și Dragoș Nedelcu, au efectuat teste PCR. Din păcate, cel al lui Ianis Hagi a ieșit tot pozitiv, însă selecționerul Mirel Rădoi poate răsufla ușurat în ceea ce îi privește pe ceilalți trei suspecți. Aceștia au fost testați negativ.

„Astăzi, în jurul prânzului, cu o zi înaintea meciului cu Macedonia de Nord, Ianis Hagi a primit rezultat pozitiv la testul rapid efectuat de staff-ul medical al naționalei în urma unor ușoare dureri de cap resimțite de fotbalist. Din păcate, rezultatul testului PCR efectuat ulterior confirmă situația. În aceste condiții, Ianis nu va fi disponibil pentru meciul de mâine și rămâne în izolare. Hagi a avut rezultate negative la toate cele 5 testări programate până azi la această acțiune a naționalei.

Colegii de masă ai lui Hagi, Răzvan Marin, Alexandru Cicâldău și Dragoș Nedelcu au intrat de la prânz în izolare deși la testarea rapidă rezultatele lor au fost negative. Au ratat și antrenamentul oficial din această seară. Au efectuat testul PCR potrivit normelor din Macedonia de Nord și, în cazul tuturor, rezultatele negative s-au confirmat. Astfel, cei trei sunt disponibili pentru mâine”, se arată pe site-ul FRF.ro.

The post Detalii de ultimă oră despre situația jucătorilor echipei naționale! Ianis Hagi, pozitiv și la testul PCR! Vești bune pentru Marin, Cicâldău și Nedelcu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă