Destinație surpriză pentru Edinson Cavani! Unde ar putea ajunge dacă transferul la Barcelona nu se va concretiza

3 săptămâni in urmă 30

  • La Liga: Paradele anului, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Top goluri, sâmbătă, 21:00, Digi Sport 1

Cavani și-a pierdut statutul de titular la Manchester United după sosirea lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, astfel că își dorește să meargă la o echipă unde poate evolua constant.

Destinație surpriză pentru Edinson Cavani! Unde ar putea ajunge dacă transferul la Barcelona nu se va concretiza

Andre Cury, agentul care a intermediat transferul lui Neymar la Barcelona în 2013, consideră că Edinson Cavani ar putea semna cu formația braziliană Corinthians.

Cury spune că Edinson Cavani nu este fericit cu statutul de rezervă pe care îl are în acest moment la Manchester United, după revenirea lui Cristiano Ronaldo din această vară.

Astfel, Cavani nu ar exclude un transfer la Corinthians, mai ales că ar fi mai aproape de Uruguay, țara sa natală. Totuși, spune că dacă oferta din partea Barcelonei se va concretiza sau dacă un alt club mare care evoluează în Champions League îl va oferta pe atacant, atunci mutarea la formația din Brazilia va pica.

Cavani nu este fericit la United. Știu câte ceva despre el pentru că am fost aproape să îl transferăm la Palmeiras. El deține o fermă în Uruguay. Îi place să fie aproape de casă, așa că, din punctul ăsta de vedere, este o posibilitate mare.

Acum, bineînțeles, dacă are o ofertă din partea Barcelonei, nu va veni în Brazilia. Dacă nu va avea altă ofertă din partea unui club mare care joacă în Champions League, cred că este o șansă mare ca transferul la Corinthians să aibă loc”, a declarat Andre Cury, unul dintre agenții implicați în transferul lui Neymar la Barcelona, citat de Daily Mail.

Barcelona l-ar fi ofertat pe Edinson Cavani

Potrivit jurnalistului Gerard Romer, Barcelona i-ar fi propus lui Edinson Cavani un contract pe un an și jumătate, până în luna iunie a anului 2023.

În primele șase luni, Cavani ar urma să câștige 3.5 milioane de euro, plus un milion de euro din bonusuri. Ulterior, atacantul uruguayan va câștiga 4 milioane de euro, plus 1.5 milioane de euro.

Deocamdată nu există o ofertă oficială, însă Cavani ar fi atras de ideea de a juca în La Liga și ar fi hotărât să semneze cu formația catalană.

Etichete: barcelona , manchester united , corinthians , edinson cavani

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă