Destinația surpriză a lui Edinson Cavani după ce se va despărți de Manchester United

1 lună in urmă 2

Liga 1: FC Voluntari - Dinamo, luni, 20:30, Digi Sport 1

Serie A: Inter - Atalanta, 21:45, luni, Digi Sport 2

Iar argentinienii de la publicația Ole anunță că mutarea este ca și făcută în această vară, iar uruguyanul va ajunge pe Bombonera. 

Cavani le-ar fi spus apropiaților săi că este gata să se întoarcă în America de Sud după ce joacă în Europa din 2007 trecând pe la Palermo, Napoli, PSG și acum la Manchester United.

Cavani, atras de propunerea lui Juan Roman Riquelme

Atacantul care a împlinit 34 de ani luna trecută a fost atras de propunerea fostei glorii și actualului vicepreședinte, Juan Roman Riquelme, care l-a contactat după ce a izbucnit pandemia, iar PSG nu mai dorea să-i prelungească contractul.  

Iar înțelegerea sa cu Manchester United nu va reprezenta un obstacol, deoarece nu există o clauză de prelungire automată. 

Cavani i-a asigurat pe cei de la Boca Juniors că pretențiile sale vor fi decente - un contract pe 3 ani, cu un salariu de 5 milioane de euro pe sezon, adică jumătate din cât încasează pe Old Trafford. 

Va fi cel mai bine plătit jucător al formației argentiniene care își propune acum să cucerească Copa Libertadores, trofeu pe care nu l-a mai câștigat din 2007. 

Etichete: edinson cavani , juan roman riquelme , edinson cavani manchester united , edinson cavani boca juniors
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă