Despărțire bombă la început de 2022? Alex Pițurcă i-ar fi dat papucii Cristinei ICH: reacție suburbană a tinerei!

2 săptămâni in urmă 28

Relația dintre Alexandru Pițurcă și Cristina Ich a fost subiect de discuție la masa de Revelion, după ce s-a zvonit că cei doi s-ar fi despărțit.

Inflencerița a aflat că mai multe persoane ar fi bârfit-o în noaptea dintre ani și că ar fi spus despre ea că ar fi intrat în depresie după ce a fost părăsită de Alexandru Pițurcă, fiul fostului selecționer al României.

Cristina Ich, reacție suburbană!

Frumoasa Cristina Ich n-a stat mult pe gânduri și a început un adevărat război pe Instagram. Aceasta a postat mai multe InstaStoriuri în care a dezvăluit că a fost bârfită la masa de Revelion. Imediat a venit și un mesaj pentru acestea pe un ton extrem de dur.

„Mi-a dat o prietenă mesaj ”Băi, ești subiect de bârfă la masa de Revelion”. (…) Voi aveți impresia că s-a născut bărbatul care să mă bage în depresie că m-a lăsat, dar ce, nu m-au mai lăsat bărbații?! (…) Mie nu mi se pare că ăsta este motiv să intri în depresie.

Vă dați seama cam cât de ocupate erau duduile alea că în seara de Revelion să vorbești despre o țoapă de pe Instagram. Fetiță, dar n-ai altă treabă? Du-te și regulează-te, fă ceva!”, a transmis Cristina Ich pe InstaStory.

La mijlocul lunii trecute, Cancan a surprins-o pe Cristina Ich ținându-se de mână cu un alt bărbat. Dovadă stau pozele surprinse de sursa citată. Probabil și acesta ar fi unul dintre motivele pentru care femeile au început s-o bârfească pe „Regina Instagramului”.

The post Despărțire bombă la început de 2022? Alex Pițurcă i-ar fi dat papucii Cristinei ICH: reacție suburbană a tinerei! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă