Designer român, membru de onoare în juriu la World Fashion Festival Awards Dubai

1 lună in urmă 24

Creatoarea de modă Tina Olari este unul dintre invitații speciali ai unui celebru festival din Dubai.

Va fi și membru de onoare în juriu, la World Fashion Festival Awards Dubai. Este vorba despre un eveniment exclusivist care se întinde pe durata a trei zile.

În calitate de special guest, Tina Olari va juriza colecțiile unor designeri internaționali, iar la final va prezenta publicului și o colectie de lux, semnată chiar de ea.
„Nu pot exprima în cuvinte, bucuria! E minunat să culegi încă, roadele eforturilor, muncii și recunoașterii activitatii tale, în lume, ca designer”, a mărturisit creatoarea de modă din Bistrița.

A îmbrăcat-o pe Miss World 2015

Tina Olari, designer Haute Couture, este recunoscută și premiată la nivel Internațional ca Designer Oficial pentru concursurile de frumusețe la nivel Mondial, iar colecțiile sale au strălucit pe mari podiumuri ale lumii, ca Dubai, Milano, Barcelona, Madrid, România.

Între creațiile Tinei, care au îmbrăcat frumoasele care au câștigat concursurile mondiale de frumusețe, se numără: Miss World 2015, Miss Global China 2016, Miss Grand International 2016, Miss Top Model Of The World 2010, Miss Barcelona, Miss Spain și altele.

Tina este designerul și creatorul rochiei care a ajutat-o pe Mireia Lalaguna, pe 19 decembrie 2015, să câștige coroana Miss World 2015, prima și singura dată în istorie, când Spania a obținut acest titlu.

Citeste si:

Reacția Bucureștiului la declarația provocatoare a președintelui Ungariei. „România nu a dorit să amplifice efectele urmărite de Budapesta” SURSE

Rivalitatea dintre Teodorovici și Florin Cîțu se mută în instanță. Premierul, dat în judecată după ultimele acuzații la adresa fostului ministru PSD

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă