Deși i-a dus în Ligă și e primul în campionat, Lucescu e luat peste picior de fanii kieveni: „Îi dorim doar să plece”

4 luni in urmă 27

Ultrașii lui Dinamo nu încetează războiul cu Mircea Lucescu. Cel puțin nu pe rețelele de socializare, unde tehnicianul român este atacat întruna. Nici măcar calificarea în Liga Campionilor nu i-a mai domolit pe fani. Care au celebrat, după tragerea la sorți, că vor juca împotriva lui Ferencvaros, campioana Ungariei, antrenată de ucraineanul Serghei Rebrov. Legendă la Kiev și fost antrenor al lui Dinamo.

Paginile “Druzi Dynamo” și “Dinamo Kiev ot Șurika” sunt pline de ironii la adresa românului. La poza prin care se amintea duelul, ilustrată cu fotografia lui Rebrov, cel mai apreciat comentariu este cel cu o poză în care Lucescu se ia cu mâinile de cap.

„Îi dorim doar să plece de la Dinamo”

Pagina WBC, White Boys Club, un alt nucleu important de suporteri, s-a pozat chiar lângă bannere cu “Lucescu Go Away”, “Lucescu, pleacă!”. Numele lui e scris cu portocaliu, culoarea rivalei Șahtior, iar “pleacă” este albastrul Kievului.

foto: WBC - White Boys Club Dynamo

Fanii au argumentat imaginea cu un text scurt. „El încă nu înțelege asta și crede că victoriile vor schimba atitudinea noastră referitoare la destinul rușinos. O să-i amintim mereu: onoarea și demnitatea sunt mult mai valoroase decât orice rezultat.

Nu o să-l acceptăm pe Lucescu indiferent de circumstanțe ori victorii. Îi dorim un singur lucru: să plece de la Dinamo”, se arată pe pagină.

Lucescu, certat pentru plecarea lui Kravets

Altă problemă: cedarea lui Artem Kravets. Plecat după un presupus conflict cu Mircea Lucescu deși fusese adus chiar în această vară la Kiev. 

Vârful de atac a ajuns la Konyaspor și, în primul său meci în Turcia, a marcat o dublă. „L-a pregătit bine Lucescu”, a fost reacția paginilor fanilor, care au ilustrat știrea cu un emoticon de tip facepalm.

23 de selecții și 8 goluriare Kravets la echipa națională a Ucrainei

Doar frații Surkis, Igor - președintele lui Dinamo și Grigori - fost președinte al Federației și vicepreședintele UEFA, îl depășesc pe Lucescu la critici.

De exemplu, de ziua celui din urmă, pe 4 septembrie, ultrașii erau invitați să îi „ureze” celui care este văzut drept un adversar al fanilor, deputat din partea unui partid rusofil.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Răzvan Marin, criticat din nou: „Regie insipidă, prea puțin un assist din corner!”UPDATE Valentin Mihăilă a semnat pe 5 ani cu Parma » Dezvăluiri din culise: impresarul român care a realizat transferul de 8,5 milioane de euro

Anunțul crunt făcut de noul primar al Capitalei

Libertatea

Playtech: Ce obsesie avea Elena Ceaușescu în materie de sex. Nimeni nu scăpa, nici măcar propriii săi copii
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă