Desfășurare de forțe pe Camp Nou! Barcelona se pregătește să îl aducă pe Aguero

1 lună in urmă 9

  • UCL: PSG - Bayern Munchen, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • UCL: Chelsea - FC Porto, marți, 22:00, Digi Sport 2

Contractul argentinianului la City va expira la finalul sezonului, iar Barcelona are posibilitatea de a-l aduce liber de contract.

Barcelona, în pole-position pentru Kun Aguero

La câteva zile după ce Sergio Aguero și-a anunțat despărțirea de Manchester City, Barcelona pare hotărâtă să îl aducă pe Camp Nou. Barcelona îl va putea lua liber de contract pe internaționalul argentinian, însă va trebui să vină cu o ofertă generoasă pentru a elimina concurența.

Potrivit Sport, Barcelona se află în pole-position pentru jucătorul argentinian, iar Aguero va trebui să ia o decizie în următoarele săptămâni.

Juventus l-ar fi ofertat deja pe atacant cu un contract valabil pentru următoarele două sezoane. În ciuda acestui lucru, la Juventus, salariul atacantului ar fi mult mai mic decât câștigă la Manchester City. La ”Bătrâna Doamnă”, Aguero ar primi doar zece milioane de euro pe sezon.

La Barcelona, remunerația lui Aguero ar fi și mai mică, deoarece clubul catalan va fi obligat să reducă și mai mult limita salarială în următorul sezon.

Cu toate astea, se pare că visul atacantului argentinian este să revină în La Liga, campionatul în care a evoluat pentru Atletico Madrid, formație alături de care, în 2010, a reușit să câștige trofeul Europa League.

În plus, prietenia dintre Aguero și Messi ar putea atârna în favoarea Barcelonei. Cei doi jucători sunt colegi la echipa națională a Argentinei, iar sosirea lui Aguero pe Camp Nou ar putea influența viitorul lui Messi la Barcelona.

Potrivit aceleiași surse, licitația pentru Kun Aguero a început deja, iar Barcelona și-a confirmat interesul pentru atacant, în așteptarea unui acord.

Sergio Aguero și-a anunțat plecarea de la Manchester City

Aguero este o legendă a clubului, contribuind decisiv la primul titlu din Premier League al formației de pe Etihad, cel din 2012, unul atât de special. În ultima etapă a acelui sezon, sud-americanul marca în prelungiri contra lui QPR (3-2) și îi lua astfel titlul lui Manchester United. În total, el a strâns 385 de meciuri și 257 de goluri.

"Când un ciclu ajunge la final, multe sentimente ies la suprafață. Multă satisfacție și mândrie pentru cele 10 sezoane de la Manchester City - ceva neobișnuit pentru un jucător din ziua de azi.

10 sezoane cu realizări majore, de-a lungul cărora am devenit cel mai bun marcator din istoria clubului și am realizat o legătură indestructibilă cu cei care iubesc clubul.

Voi începe un nou capitol în cariera mea și sunt pregătit, am aceeași pasiune și același profesionalism. Îmi doresc să continui la cel mai înalt nivel”, a anunțat Kun Aguero, pe rețelele de socializare, în urmă cu două săptămâni.

Etichete: manchester city , barcelona , sergio aguero
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă