Descoperirea făcută de o femeie din SUA în podeaua din dormitorul său: "Era ceva normal în perioada respectivă"

3 săptămâni in urmă 3

O femeie din California a observat o trapă secretă în podeaua din dormitorul său. Soțul său a examinat gaura din podea și a descoperit un tunel. Întreaga "aventură" a fost transmisă pe TikTok.

Soțul lui Jennifer a decis să examineze tunelul din podeaua dormitorului său

Soțul lui Jennifer a decis să examineze tunelul din podeaua dormitorului său

TikTok

Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Jennifer Little a descoperit în podeaua de sub un dulap o trapă secretă. După o cercetare atentă, soțul său a observat că trapa conduce spre un tunel, scrie The Sun, iar în capăt, sub casa celor doi, se afla un buncăr și o magazie abandonată cu alimente.

Cei doi soți își reamenajau locuința când femeia a observat că sub unul dintre dulapuri se afla o urmă ciudată. Când s-a apropiat, Jennifer și-a dat seama că, în tot acest timp, în podeaua sa se afla o trapă secretă.

Soțul său a decis să vadă unde duce tunelul respectiv, iar cei doi au fost șocați să descopere, sub casă, un buncăr dotat cu două paturi, un vas pentru nevoi și o magazie cu alimente.

Casa a fost construită în 1951, o perioadă, potrivit celor doi săți, în care lumea era îngrijorată de iminența unui atac atomic. Inițial, cei doi au crezut că adăpostul datează din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, însă, ulterior au aflat că astfel de adăposturi erau extrem de populare în perioada Războiului Rece.

"Casa asta are un buncăr, ceva absolut normal pentru perioada respectivă", a declarat Jennifer. "Oamenii se temeau de posibilitatea unui atac nuclear".

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

casa sua california trapa secreta tiktok
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă