Descoperirea care le va marca tot restul vieţii: un grup de copii dintr-o comună suceveană au descoperit un schelet uman, atârnat de o funie, în pădure

3 săptămâni in urmă 13

Descoperire macabră făcută de câţiva copii dintr-o comună suceveană. Aceştia au găsit un schelet atârnat de o funie, în pădurea de la marginea comunei.

 un grup de copii dintr-o comună suceveană au descoperit un schelet uman, atârnat de o funie, în pădure

botosaninews.ro

Un grup de copii plecaţi să se joace în păduricea de la marginea comunei Şcheia au făcut o descoperire care sigur le va marca viaţa. Potrivit botosaninews.ro, copiii au descoperit un schelet uman, atârnat cu o funie de un copac. După ce şi-au revenit din şoc, aceştia au mers direct acasă şi şi-au anunţat părinţii. Astfel, au fost alertate autorităţile.

Sosiţi la faţa locului, poliţiştii au identificat un craniu uman, îmbrăcat într-un hanorac, atârnat de un copac, cu o funie din material textil de culoare galbenă. Primele cercetări au relevat faptul că nu au existat urme de violenţă, iar pe pământ au fost descoperite mai multe fragmente osoase. La mică distanţă de copac s-a găsit şi o pereche de pantofi sport, însă nu a fost descoperit niciun act de identitate. Poliţia a deschis anchetă pentru ucidere din culpă.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă