Descoperire ȘOCANTĂ într-un sat din Dâmbovița! Un bărbat, găsit mort pe uliță

2 săptămâni in urmă 15

Un bărbat de 66 de ani a fost găsit fără suflare, în mijlocul drumului Un bărbat de 66 de ani a fost găsit fără suflare, în mijlocul drumului

Un bărbat de 66 de ani a fost găsit fără suflare, în mijlocul drumului, într-un sat din localitatea Răţoaia, în judeţul Dâmboviţa.

MARŢI, 23 NOIEMBRIE 2021, 13:29

SURSĂ: Realitatea.net AUTOR: REALITATEA.NET

Bărbatul a fost înjunghiat, iar agresorul a fugit de la locul faptei. Principalul suspect ar fi un tânăr de 20 de ani, care a fost reţinut de oamenii legii.  

Momentul în care făptaşul fuge de la locul crimei a fost prins şi pe camerele de supraveghere din sat.  

Victima a fost găsită în jumătatea drumului de către un şofer care trecea pe acolo și a sunat la 112. La scurt timp oamenii legii au sosit şi au constatat că este vorba de o crimă prin înjunghiere.  

Bărbatul ucis locuia singur. Nu a fost căsătorit niciodată şi că nu avea nici copii. Nimeni nu vede vreun motiv că cineva să îl omoare mai ales că era un om liniştit, care nu a creat niciodată probleme.    

În ultimele zile, vecinii spun că l-au auzit cum se certa cu un vecin mult mai tânăr, care a devenit şi principalul suspect.

Cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă