Descoperire ȘOCANTĂ într-o clădire din centrul Clujului! Doi tineri, găsiţi fără suflare. Unul dintre ei a fost dat dispărut ieri

3 săptămâni in urmă 38

Echipaj de medicină legală Echipaj de medicină legală

Descoperire şocantă într-o clădire din centrul Clujului. Doi tineri, din Jucu şi Galaţi, au fost găsiţi fără suflare. Unul dintre ei a fost dat dispărut încă de ieri. Deocamdată nu se ştie din ce cauză au murit cei doi, relatează realitateadecluj.net.

VINERI, 05 NOIEMBRIE 2021, 15:33

SURSĂ: Realitatea.NET AUTOR: REALITATEA.NET

„În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați despre faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Jucu ar fi plecat la data de 4 noiembrie în municipiul Cluj-Napoca, însă nu a revenit la domiciliu.

În urma investigațiilor și a verificărilor efectuate, într-un imobil situat în municipiu a fost identificat trupul tânărului în vârstă de 21 și cel al unuia de 27 de ani, din județul Galați.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, în urma cercetărilor preliminare, cadavrele neprezentând urme vizibile de violență", a transmis IPJ Cluj.

Cadavrele au fost transportate la IML pentru stabilirea situației de fapt. Cercetările continuă, fiind evaluate toate aspectele care au condus la decesul acestora.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă