Descoperire șocantă făcută după 76 de ani. Tezaur nazist cu 1.000 de obiecte estimate la o valoare de 3 milioane de euro

1 lună in urmă 28

Luni, 25 Octombrie 2021, ora 05:25

42 citiri

Descoperire șocantă făcută după 76 de ani. Tezaur nazist cu 1.000 de obiecte estimate la o valoare de 3 milioane de euro

Misterele nazisților din cel de-Al Doilea Război Mondial nu contenesc să fie descifrate și astăzi, după mai bine de 76 de ani de la terminarea conflagrației mondiale.

Astfel, un adevărat tezaur, care cuprindea peste 1.000 de obiecte naziste, a fost descoperit de Poliția din Rio de Janeiro, Brazilia, acasă la un suspect de abuz sexual asupra minorilor.

Printre lucrurile găsite, în casa unui bărbat din Brazilia, au fost o grămadă de suveniruri naziste și arme germane, în valoare de aproximativ 3 milioane de euro, potrivit publicației britanice The Guardian.

Poliția din Rio de Janeiro a anunțat că a descoperit peste 1.000 de articole în locuința unui suspect de 58 de ani, care nu a fost numit, inclusiv uniforme naziste, reviste, picturi, însemne naziste, imagini cu Adolf Hitler, steaguri și medalii ale celui de-Al Treilea Reich, din Germania.

De asemenea, s-au găsit arme și muniție din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial. Șocantul tezaur a fost găsit după ce Poliția din Brazilia s-a deplasat la domiciliul unui bărbat, pentru a pune în aplicare un mandat de arestare, pentru o suspiciune de viol al unui minor, precum și pentru abuzarea altor copii, într-un bloc din vestul orașului.

Temuta rachetă a lui Hitler, descoperită pe un câmp: Arma supersonică a ajuns în doar 5 minute în Anglia VIDEO

Suspectul a mai fost acuzat de deținere ilegală de arme și discriminare rasială. ”Este un tip inteligent, dar el neagă Holocaustul produs de naziști, este homofob, pedofil și spune că vânează homosexuali”, a declarat Luis Armond, detectivul care a anchetat cazul.

”Nu sunt doctor, dar bărbatul mi se pare a fi un psihopat nebun”, a spus investigatorul. El a mai afirmat că suspectul provine dintr-o familie bogată de investitori și și-a folosit moștenirea pentru a-și cumpăra colecția de obiecte naziste.

Trei țări unite împotriva Rusiei: Acum 30 de ani au ieșit de sub tutela Uniunii Sovietice, iar acum luptă contra agresiunii Moscovei

Se estimează că o uniformă de ofițer nazist ar costa în jur de 250.000 de euro. Poliția investighează legăturile suspectului cu naziștii și alte grupări de extremă dreaptă.

Citeste si:

Anca Dragu spune că întâlnirea dintre Cioloş şi Ciucă nu va fi pentru negocieri. „Vrea să prezinte intenţiile pentru un guvern minoritar”

Preşedintele Senatului, Anca Dragu, a transmis duminică, 24 octombrie, că întâlnirea care va avea loc, luni, între liderul USR, Dacian Cioloş, şi premierul desemnat, Nicolae Ciucă, nu va...

Vasile Dîncu susține că PSD nu se aliază cu PNL. „Nu putem să credităm un guvern care a dus România în această groapă. Nu dorim să facem niciun fel de USL”

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, a declarat duminică, 24 octombrie, că PSD şi PNL sunt de acord că nu doresc refacerea USL. ”Nu putem să credităm un guvern care...

Sursa: Ziare.com

Adevarul.ro

a1.ro

TelekomSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă