Descoperire șocantă făcută de un pensionar: Piatră prețioasă de 2 milioane de euro, găsită într-o cutie din casă

1 lună in urmă 53

Sambata, 30 Octombrie 2021, ora 04:00

0 citiri

 Piatră prețioasă de 2 milioane de euro, găsită într-o cutie din casă

O descoperire de senzație a fost făcută de o femeie în vârstă de 70 de ani, care în timpul curățeniei efectuate în casă, a găsit o piatră prețioasă, care este estimată la peste 2 milioane de euro. Pensionara din Anglia, care nu știe de unde are diamantul de 34 de carate, se poate considera norocoasă, deoarece acesta va fi scos la licitație la Londra, putând scoate pe el o adevărată avere.

Femeia din Northumberland, care a dorit să rămână anonimă, ”a venit cu o geantă de bijuterii” la Featonby’s Auctioneers, o casă de antichități din North Shields, pentru a le vinde, potrivit Daily Mail.

Ea păstrase piatra prețioasă într-o cutie, împreună cu verighetele și alte bijuterii personale de valori mici. Experții Casei de antichități au făcut evaluarea acestora.

Descoperire șocantă făcută după 76 de ani. Tezaur nazist cu 1.000 de obiecte estimat la o valoare de 3 milioane de euro

”Am văzut o piatră prețioasă destul de mare, mai mare decât o monedă de o liră și am crezut că este zirconiu, un diamant sintetic. A stat pe biroul meu timp de două-trei zile, până când am folosit un aparat de testare al diamantelor.

Apoi, l-am trimis partenerilor noștri de la Londra, înainte de a fi certificat de către experți de la Anvers, Belgia, care ne-au comunicat că are culoarea HVS1 și are 34,19 carate, lucru extrem de rar”, a spus domnul Lane, de la Featonby.

Descoperirea cercetătorilor europeni care ar putea rescrie legile fizicii: A cincea forță a naturii, ”lovitura secolului” VIDEO

Casa de antichități a anunțat că diamantul este obiectul cel mai prețios pe care l-au avut, de când a început afacerea. El a fost evaluat de experți la 2 milioane de lire sterline (2,36 milioane de euro) și urmează să fie scos la licitație pe 30 noiembrie.

Citeste si:

Preț record! Cu cât s-au vândut pantofii sport ai lui Michael Jordan din primul sezon la Chicago Bulls

O pereche de pantofi sport purtaţi de legenda baschetului american Michael Jordan în al cincilea meci din primul sezon cu Chicago Bulls, au fost vânduţi pentru aproape 1,5 milioane de dolari,...

Scenariile pentru votul guvernului Ciucă. Ce se va întâmpla în cazul în care executivul pică a doua oară

PNL a hotărât joi noaptea, 28 octombrie, să forțeze votul pentru un guvern minoritar condus de Nicolae Ciucă deși atât PSD cât și USR au anunțat că nu îl susțin. Dacă executivul va...

Sursa: Ziare.com

DigiSport.ro

a1.ro

Eva.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă