Descoperire senzațională într-un televizor vechi. Celor de la centrul de reciclare nu le-a venit să creadă

4 săptămâni in urmă 37

Un televizor vechi a fost marea surpriză a unor oameni de la centrul de reparare, care au găsit o adevărată comoară în carcasa aparatului. Aparatul a fost dat de către cel căruia i-a aparținut unui prieten, iar acesta l-a adus la un centru de reciclare. Oamenii de acolo au decis să îl dezmembreze și nu mică le-a fost mirarea când au descoperit ce era în interiorul televizorului. Echipa a reușit să ia legătura cu proprietarul, care mărturisește că încă mai are obiceiul de a face acest lucru.

Ce a găsit angajata unui centru de reciclare într-un televizor vechi

Un televizor vechi ascundea o adevărată comoară în el. Peste 100.000 de dolari în numerar au fost găsiți în interiorul unui televizor vechi care era procesat la o fabrică de reciclare din Barrie, Ontario, iar poliția spune că banii reprezintă moștenirea pierdută a unui bărbat.

Descoperirea șocantă a fost făcută în ianuarie de un angajat, care a descoperit o cutie de bani în interiorul televizorului în timp ce acesta era demontat. Compania de reciclare a contactat apoi poliția.

„Erau vreo patru teancuri de bancnote de 50 de dolari și am știut că era o sumă mare de bani”, a declarat Rick Deschamps, directorul general al GEEP, pentru CTV Barrie.

În interiorul cutiei de bani se aflau documente care au ajutat poliția să ajungă la proprietarul de drept al banilor: un bărbat de 68 de ani din Bolsover, Ontario.

Bărbatul ascunsese suma de bani în televizor în urmă cu 30 de ani

Când anchetatorii au vorbit cu bărbatul, acesta le-a spus că a depozitat banii în interiorul televizorului în urmă cu aproximativ 30 de ani. Planul era de a trimite banii membrilor familiei ca moștenire.

Asta până când a uitat de bani și a dat televizorul unui prieten de familie. Compania de reciclare a lăudat-o pe angajată pentru onestitatea sa.

„Ea este reprezentativă pentru toți angajații noștri și este ceea ce susținem, iar acest tip de comportament este într-adevăr ceea ce ne-am aștepta de la toți cei de aici„, a declarat Lew Coffin, vicepreședinte al operațiunilor GEEP.

Acum, că proprietarul și-a recuperat banii, poliția i-a oferit un sfat.

„Să sperăm că acum i-a pus într-un cont de economii”, a declarat poliția. Totuși, bărbatul spune că și acum are același obicei de a ascunde banii prin casă.

The post Descoperire senzațională într-un televizor vechi. Celor de la centrul de reciclare nu le-a venit să creadă appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă