Descoperire macabră în sectorul 3. Misterul unui sicriu de zinc, deschis și aruncat pe stradă

1 lună in urmă 5

Descoperire macabră în sectorul 3 al Capitalei. Un sicriu din zinc, folosit pentru repatrierea persoanelor decedate în străinătate, a fost descoperit desigilat, abandonat pe un trotuar. Polițiștii au început o anchetă.

Locuitorii unui cartier liniştit din sectorul 3 au trecut zile întregi pe lângă sicriul de zinc fără să-l bage în seamă. Sicriul a fost găsit chiar pe un trotuar de pe bulevardul Nicolae Grigorescu. Era rezemat de o dubă similară cu aceasta. Oamenii din zonă spun că a stat aici timp de mai multe zile, până când angajații unei firme de peste drum au sunat la poliție.

Trecător: ”Așa arăta. Chiar aici pe trotuar. N-am văzut. Nu se face așa ceva... Normal că e ceva îngrijorător.”

Ar fi aparținut unei femei care a murit de coronavirus în Anglia

Anchetatorii înceracă să dezlege misterul sicriului gol, aruncat în stradă. Potrivit unor surse, cadavrul ar fi aparţinut unei femei. Ar fi murit în Anglia de coronavirus. După repatriere, familia ar fi vrut să o înmormânteze creştineşte. A desigilat sicriul şi ar fi întocmit acte false, din care să reiasă că a murit din alte cauze. Astfel, a putut să o înmormânteze fără să respecte regulile.

Cazul a fost preluat de către serviciul omoruri din Poliția Capitalei sub supravegherea procurorilor de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București.

Poliţiştii spun că: "Din probatoriul administrat nu a rezultat săvârșirea vreunei infracțiuni contra vieții. Se analizează dacă sunt întrunite elementele vreunei infracțiuni din capitolul celor contra sănătății publice".

Angajaţii firmelor de pompe funebre spun că sicriele din zinc sunt folosite doar pentru repatrierea celor care au murit peste hotare. În cazul celor care au murit de coronavirus, ele nu pot fi desigilate.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

sicriu sector 3 capitala coronavirus zinc anglia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă