Descoperire înfricoșătoare! E incredibil ce a putut găsi o mamă printre jucăriile fiului său

1 lună in urmă 1

Brooke Thorpe, din Tasmania, Australia, a spus că nepotul său de doi ani i-a adus camionul de jucărie în timp ce ea se afla în curte împreună cu fiul său.

A făcut câteva fotografii în care se observa un păianjen gigantic care stătea pe un ou: „Am găsit această mamă stând în jucărie. Eram afară cu copiii când nepotul meu mi-a adus o jucărie în care am găsit asta”.

Brooke a spus că băiatul ei era chiar relaxat și entuziasmat de descoperirea lui, dar că nu l-a deranjat pe păianjen.

„Se află într-un loc sigur și când va termina, băiatul meu își poate recupera jucăria”, a spus femeia, potrivit TheSun.

Un specialist de la Muzeul Queensland a explicat că aproximativ 100 – 200 de pui de păianjen se aflau în sacul respectiv. Doctorul Raven a spus că mama-păianjen stătea nedezlipită de oul respectiv pentru a simți dacă era activitate în sac.

El a adăugat că orice persoană care găsește un păianjen-vânător stând pe ou ar trebui să stea departe de el și să evite să îl deranjeze.

O altă femeie a găsitun paianjen gigantic în Townsville, Australia.

„E cineva care ar putea să facă să scoată chestia asta din casa mea”, a scris ea la acea vreme pe Facebook.

Ulterior a anunțat că păianjenul a fost îndepărtat în siguranță. Păienjenii-vânători sunt uriași, au picioare lungi și se găsesc mai ales în Australia.

Citiți și Un om de ştiinţă german a denumit o nouă specie de păianjen după activista Greta Thunberg

Citiți și Trei copii au ajuns la spital după ce au lăsat un păianjen veninos să-i muşte în speranţa că îi va transforma în „Spider-Man”

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă