Descinderi ale comisarilor Gărzii de Mediu la periferia CAPITALEI! Au fost controlate depozitele de deșeuri. Ce au găsit oamenii legii

2 săptămâni in urmă 10

 Arhiva Comisarii Gărzii de Mediu au descins astăzi langa București FOTO: Arhiva

Peste 100 de comisari ai Gărzii Naționale de Mediu, jandarmi și polițiști au descins, din nou azi, în zonele din jurul Bucureștiului, cunoscute pentru arderi ilegale și depozite necontrolate de deșeuri.

MIERCURI, 17 NOIEMBRIE 2021, 16:29

SURSĂ: realitatea.net AUTOR: Alexandru Buzica

De această dată au fost vizate zonele de acces către centrele de colectare a metalelor și autoturismelor scoase din uz, din vestul Bucureștiului.

Fenomenul arderilor ilegale, care aduce zilnic nori de fum toxic peste o Capitală sufocată deja de emisiile traficului supraaglomerat, are la bază colectarea ilegală a deșeurilor feroase prin aceste centre.

Au fost depistate și confiscate zeci de tone de fier și au fost aplicate amenzi de zeci de mii de lei, pentru lipsa actelor de proveniență și depozitarea neconformă a materialelor. 

Ilegalitățile sunt departe de a se încheia, însă Garda Națională de Mediu continuă lupta, în teren și prin propuneri legislative, până la dispariția acestor încălcări ale legii.

La această oră continuă controlul și seria confiscărilor.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă