Descindere greșită a polițiștilor la o femeie din Clinceni. „Au vrut să-mi împuște câinele”

1 lună in urmă 1

O femeie din Clinceni, județul Ilfov, a susținut pe o filmare publicată de ziare.com că ea și fiica ei au fost trezite noaptea de „mascați”, care au făcut o descindere la adresa greșită.

„Așa-zișii apărători ai oamenilor de rând au greșit adresa. Eu am fost bruscată. Mi-au pus arma în piept, au vrut să-mi împuște câinele. Sunt vânătă pe mâini, țineau de mine, voiau să-mi împuște câinele în cap. Voiau să plece fără să-mi spună de ce fac asta”, a susținut femeia, conform ziare.com.

Proprietara i-a urmărit pe cei din forțele speciale în timp ce aceștia plecau și le-a cerut, țipând, să îi explice ce s-a întâmplat „Nu sunteți capabili să găsiți o adresă”, a strigat femeia.

Unul dintre polițiștii care apar pe filmare s-a recomandat a fi comisar-șef la Poliția Transporturi. „Avem un mandat și trebuie să îl executăm”, a spus omul legii.

„Nu sunt capabili să găsească adresele. Vreau să-i dau în judecată pentru ce mi-au făcut. Le fac reclamație. Vreau doar să-și ceară scuze public, să nu se mai întâmple așa ceva în țara asta și să fie trași la răspundere. Am brațele tumefiate, pline de echimoze”, a mai spus femeia, conform ziare.com.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă