Derby în Portugalia: Sporting luptă cu FC Porto pentru un loc în finala Cupei Ligii » Pariem la cota 1.66!

1 lună in urmă 39

Astăzi de la ora 21:45, pe „Estádio Dr. Magalhães Pessoa” din Leiria, Sporting Lisabona și FC Potro se vor duela pentru un loc în finala acestei ediții a Cupei Ligii Portugaliei.

Învingătoarea acestui duel va întâlni în ultimmul act câștigătoare celei de-a doua semifinale care va avea loc miercuri,tot de la ora 21:45 și tot la Leiria, între Braga și Benfica.

În sferturile de finală ale competiției, Sporting a trecut cu 2-0 de Mafra în timp ce Porto a dispus cu 2-1 de Pacos Ferreira.

Sporting este pe primul loc în prima ligă din Portugalia, fiind neînvinsă după 14 runde, bifând 11 victorii și trei remize. De partea cealaltă, FC Porto se află pe locul doi în campionat, la patru lungimi în spatele liderului, având 10 victorii, două remize și două eșecuri.

„Directele” dintre cele două au fost spectaculoase și cu goluri, selecția „ambele marchează” fiind câștigătoare în patru din ultimele cinci dueluri. De notat ar fi că în ultimele cinci „directe”, FC Porto a punctat de fiecare dată de două ori în poarta adversarei.

Ultima confruntare dintre cele două a avut loc în luna octombrie a anului trecut, rezultând un spectaculos 2-2. Sporting a deschis scorul în minutul 9 prin Santos, însă Porto a reușit până la pauză să întoarcă rezultatul grație golurilor marcate de Uribe (min.25) și Corona (min..45). Gazdele aveau însă să evite eșecul cu trei minute înaintea finalului partidei, Vietto punctând pentru 2-2.

Sunt toate premisele să asistăm la un meci tipic pentru această competiție, deschis și cu goluri de ambele părți, în care cele două formații să contribuie în egală măsură la spectacolul din teren.

Pont: Sporting – FC Porto, Ambele marchează – cota 1.66

Echipe probabile Sporting – FC Porto:
Sporting: Adan- Neto, Coates, Feddal- Porro, Joao Mario, Palhinha, Mendes- Goncalves, Santos- Sporar
FC Porto: Marchesin- Nanu, Mbemba, Leite, Sanusi- Corona, Oliveira, Uribe, Otavio- Marega, Taremi

 

The post Derby în Portugalia: Sporting luptă cu FC Porto pentru un loc în finala Cupei Ligii » Pariem la cota 1.66! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă