Derapaj sexist al lui Gigi Becali. Decizia luată de patronul FCSB, după ultima oferta adusă de Anamaria Prodan de la Parma

4 săptămâni in urmă 14

Liga 1: Hermannstadt - Chindia Târgoviște, joi, 17:00, Digi Sport 1

Liga 1: CFR Cluj - Astra, joi, 20:00, Digi Sport 1

Gigi Becali susține că Anamaria Prodan i-a transmis o ofertă de 10.000.000 de euro din partea Parmei pentru Man, la două ore după ce chiar el vorbise cu omologul clubului italian, care-i propusese 13.000.000 de euro și alte 2.000.000 bonusuri de performanță.

Derapaj sexist al lui Gigi Becali, după oferta adusă de Anamaria Prodan pentru Dennis Man

În discursul în care își prezenta varianta pentru aparenta dispută între Anamaria Prodan și firma de agenți deținută de frații Becali privind transferul lui Dennis Man, Gigi Becali a avut și un derapaj sexist, susținând că nu va mai realiza niciodată afaceri cu o femeie.

Nu mai vorbesc în viața mea cu Ana, nici n-o să mai vorbesc în viața mea. Nu mai discut în viața mea cu femei. Eu am primit oferta de la Ana, na, că trebuie să-i pronunț și numele acum, dar n-o voi mai face.

Îți dau cuvântul că nu mai vorbesc în viața mea cu Anamaria, îi dau bună ziua, dar nu mai discut cu femei, care e problema? Problema a fost că ea, când mi-a trimis mie ofertă de 10.000.000 de euro, cu o oră înainte vorbisem cu patronul Parmei și mi-a făcut ofertă de 13.000.000 plus 2.000.000 bonusuri, iar ea făcea ofertă de 10.000.000 plătibili în patru ani?

Tu îți dai seama că eu vorbeam? Ce să zic atunci? Nu mă interesează de ea. Eu am greșit. Eu nu mai lucrez cu femei. Am făcut o greșeală pentru că e nevasta lui Reghe... ce, dacă zice Reghe ceva? Nu mai vorbesc nici cu Reghe. Ce îmi trebuia mie să vorbesc cu o femeie? Femeia e frumoasă acolo, manechin, ”, a declarat Gigi Becali, la ProX.

În cele din urmă, trecerea lui Dennis Man la Parma s-a făcut pentru 13.000.000 de euro, iar, conform spuselor lui Gigi Becali, mutarea a fost intermediată de firma fraților Victor și Giovanni Becali.

Etichete: gigi becali , anamaria prodan , derapaj gigi becali
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă