Derapaj rasist cu referire la Serenei Williams. Un crainic radio a fost dat afară: "Sună teribil și chiar e teribil"

1 lună in urmă 4

Liga 2: Metaloglobus - Rapid, duminică, 15:00, Digi Sport 1

Liga 2: U Cluj - Petrolul, duminică, ora 15:00, Digi Sport 2

Totul s-a întâmplat în cadrul emisiunii "Morning Bull on 97 Rock Buffalo", atunci când cei prezenți în platou discutau despre femei pe care ei le considerau atrăgătoare.

Un crainic radio, Rob Lederman, dat afară după ce a făcut comentarii rasiste cu referire la Serena Williams

În timp ce Lederman vorbea cu Marcel Louis-Jacques, de la ESPN, s-a ajuns cumva la o comparație cu pâinea prăjită de la micul dejun, moment în care gazda emisiunii a "scăpat porumbelul".

"Eu îmi prăjesc pâinea în comparație cu atractivitatea femeilor, așa cum le văd eu. Nu o să merg niciodată la nivelul Serenei Williams. Dar e foarte bun nivelul lui Halle Berry", a spus Rob Lederman, potrivit tennisworldusa.

Afirmația sa a fost ulterior comentată pe Twitter de invitatul care fusese în platou, Marcel Louis-Jacques: "Am deja un stigmat ghinionist și nemeritat atașat în legătură cu pielea neagră - așa că este condamnabil și pentru Rob să primească așa ceva nedorit după ce a comparat pâinea prăjită cu culoarea pielii unei persoane și cade deja în acel stigmat".

Ulterior, crainicul a spus că a ascultat încă o dată înregistrarea și că a fost îngrozit de propriile vorbe: "Mi-am dat seama cu ușurință cum cineva se poate simți ofensat de asta. Am înțeles asta. Sună teribil și este ceva teribil".

Serena Williams, 73 de titluri WTA, dintre care 23 de Grand Slam

Serena Williams (39 de ani) este considerată de mulți specialiști cea mai mare jucătoare din istoria tenisului.

Americanca a câștigat 73 de turnee WTA, dintre 23 de Grand Slam. La acest capitol, Serena este depășită doar de Margaret Court, care are 24 de trofee de Grand Slam.

Galerie Foto

Etichete: serena williams , halle berry , rob lederman
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă