DERAPAJ Polițistul Marian Godină, despre senatorarea Diana Șoșoacă: Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc

1 săptămână in urmă 19

Polițistul brașovean Marian Godină, cunoscut pentru umorul dar și pentru curajul său, a criticat-o dur pe senatoarea Diana Ivanovici Șoșoacă pentru ieșirile sale publice. Într-o postare în care nu-i pronunță numele dar referirea la Șoșoacă este evidentă, Godină încheie cu un derapaj de limbaj: ”Singurul lucru de care ai nevoie să poți face asta nu e curajul, ci lipsa simțului ridicolului. Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc.” Nu este prima data când Godină face referiri ironice pe Facebook la adresa fostului senator AUR.

Redăm mai jos postarea lui Marian Godină pe Facebook:

”La o știre despre o persoană care e prezentă oriunde e rost de făcut scandal, care zbiară și amenință cu plângeri penale pe oricine, cere să i se prezinte la raport manageri, patroni de firme de securitate și orice alți superiori, căci dumneaei, în calitatea-i de senator, calitate pe care nu ezită să și-o decline răcnind, nu stă la discuții cu orice „muritor de rând”, ci doar cu persoane de rang înalt, te aștepți să nu citești comentarii care să-i fie favorabile.

Dar nu e chiar așa, căci cu cât zbiară mai tare, cu atât, în mintea unora, deloc puțini, „are mai mult curaj de a spune lucrurilor pe nume”, „e singura care luptă”, „e o adevărată patrioată” etc.

I-aș întreba și eu pe cei care vorbesc cu atât de multă admirație despre această persoană:
E vreunul dintre voi atât de limitat încât nu ar putea să zbiere, să ceară demisii, să amenințe, să facă circ din orice, să se certe cu paznicii etc?

Singurul lucru de care ai nevoie să poți face asta nu e curajul, ci lipsa simțului ridicolului.
Să vii cu soluții e mai greu, de grohăit poate orice porc.”

Sursa Foto: Facebook / Marian Godină

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă