Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu, critici dure la adresa președintelui Iohannis: A numit-o pe Hosu la șefia DIICOT, este responsabil direct de „trântirea” dosarului 10 august

2 luni in urmă 4

Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu l-a criticat joi pe președintele Klaus Iohannis, pe care îl acuză că este responsabil direct de închiderea dosarului 10 August pentru că a numit-o pe Giorgiana Hosu la șefia DIICOT.

”Rușinos!Schamlos(în limba germană) Președintele Iohannis care a numit-o pe Elena Giorgiana Hosu în fruntea DIICOT este responsabil direct din punct de vedere moral și politic de „trântirea” dosarului 10 august. Pervers, în stil pesedist, domnul Iohannis îl roagă pe actualul ministru al Justiției să lămurească povestea clasării dosarului 10 august. Domnul Iohannis mai bine mergea la ski zilele acestea… Îl invit pe domnul Iohannis pe care l-am votat să citească această mărturie a unui cetățean mutilat în 10 august 2018”, a scris Ungureanu pe Facebook.

Reacția deputatului USR PLUS vine după ce președintele Klaus Iohannis i-a solicitat ministrului Justiției Stelian Ion, într-o postare pe Facebook, să explice public de urgență cum s-a ajuns la închiderea dosarului 10 august.

”Solicit ministrului Justiției să explice public de urgență cum s-a ajuns în situația ca dosarul vizând evenimentele din 10 august 2018 să fie clasat. Românii au tot dreptul să știe cine sunt cei vinovați de actele de violență împotriva manifestanților pașnici. Lucrurile nu se pot încheia aici și de aceea am cerut ministrului Justiției și ministrului de Interne să găsească soluțiile pentru ca adevărul în legătură cu 10 august să fie aflat, iar cei responsabili să răspundă”, a scris Iohannis pe Facebook.

Foto: Deputatul USR PLUS Emanuel Ungureanu / Sursa: Facebook

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă