Deputatul PNL Alexandru Muraru: Agitaţia PSD în jurul bugetului, sterilă şi plină de demagogie

2 săptămâni in urmă 12

Vicepreşedintele Comisiei pentru Educaţie din Camera Deputaţilor, Alexandru Muraru (PNL), critică declarațiile liderilor PSD pe tema proiectului de buget pus în dezbatere publică de Ministerul Finanțelor.

”Agitația social-democraților în jurul bugetului pe anul 2021 este sterilă și plină de demagogie. În primul rând, economia crește cu 4,3% în România, mai mult decât media la nivelul țărilor din Uniunea Europeană, estimată pentru anul 2021 la 4,1%”, arată deputalul liberal într-un comunicat de presă.

El susține că ”sunt alocați 5.7 miliarde euro Ministerului Educației de la bugetul național, prin Planul Național de Redresare și Reziliență se vor aloca alți 1,8 miliarde euro, iar prin programe europene, sunt preconizate investiții în resursa umană și infrastructura școlară de 500 milioane euro. 70 milioane euro se vor aloca doar pentru plata profesorilor pentru acțiuni remediale pentru elevii care nu au parcurs toată materia pe semestrul I din cauza pandemiei”. (Sursa Foto: Facebook/ Alexandru Muraru)

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă