Deputatul Florin Roman acuză că susținătorii lui Orban au rupt perdelele de la cabinele de vot

3 săptămâni in urmă 13

În contextul acuzațiilor că tabăra lui Florin Cîțu controlează voturile delegaților, prind intermediul directivelor și aranjamentelor  liderilor filialelor județene de partid, a apărut informația că perdelele cabinelor de vot, din sala Romexpo, ar fi fost rupte în această dimineață, de către susținători din tabăra lui Ludovic Orban.

Deputatul Florin Roman – un susținător declarat al premierului Florin Citu – a confirmat informația la Digi24, explicând că, de fapt, Orban se teme de proceduri pe care chiar el le-a aplicat la Congresul PNL din 2017.

„Orban se teme de ceea ce a făcut el în 2017… Echipa lui Orban aruncă de o săptămână că aceste alegeri sunt aranjate, probabil pentru că știe că Orban va pierde alegerile (…)”, a comentat Roman.

Întrebat de moderatoare cum vede viitorul guvernării PNL, după Congresul de astăzi, Roman a spus că liberalii își doresc să continue coaliția de dreapta, „cu USR și UDMR”.

„Dacă ați văzut, și liderul USR PLUS, Dan Barna, și-a mai nuanțat discursul, a zis că nu mai discută decât cu noul președinte al PNL. Păi noul președinte al PNL va fi domnul Cîțu, prin urmare, tot cu domnul Cîțu va trebui să discute”, a spus Roman.

Tot deputatul Roman a admis că nu exclude un guvern minoritar, în cazul în care nu se va ajunge la un consens cu reprezentanții USR PLUS.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă