Deputatul Alfred Simonis: Tot Guvernul trebuie să plece! Cei din USR nici măcar nu au avut bunul-simţ să îşi dea demisiile

1 lună in urmă 24

Deputatul social-democrat de Timiş, liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, este de părere că întregul Guvern ar trebui ”să plece”, nu doar premierul Florin Cîţu. Simonis a adăugat că moţiunea PSD este ”cea mai corectă” deoarece îi vizează pe toţi, nu doar pe premier.

Deputatul Alfred Simonis: Tot Guvernul trebuie să plece! Cei din USR nici măcar nu au avut bunul-simţ să îşi dea demisiile

Hepta/Mediafax/Alexandru_Dobre

”Tot Guvernul trebuie să plece! Alianţa USR-AUR este total incapabilă. Nu au nici voturile, nici priceperea şi nici legitimitatea să depună şi să treacă o moţiune.

USR nici măcar nu au avut bunul-simţ să îşi dea demisiile din guvernul pe care vor să îl dea acum jos. De ce?! Pentru că ei vor de fapt să se întoarcă pe aceleaşi funcţii şi să facă aceleaşi nenorociri ca şi până acum. Iar cei de la AUR încă n-au înţeles că sunt folosiţi în toată această mascaradă. Noi spunem că premierul Cîţu trebuie demis urgent. Dar odată cu el, trebuie să plece acasă şi USR. Sunt în egală măsură responsabili pentru haosul şi sărăcia în care au aruncat ţara”, a scris Simonis pe Facebook, sâmbătă.

Moţiunea PSD, cea corectă

Alfred Simonis a mai declarat că moţiunea PSD este cea corectă şi că ”avem şi voturile şi căderea de a dărâma Guvernul”. ”De aceea, credem că moţiunea PSD este cea mai corectă, pentru că îi vizează pe toţi. Avem şi voturile şi căderea de a dărâma Guvernul! Toţi sunt vinovaţi, nu doar Cîţu aşa cum fals spune USR care încearcă să ne proastească pe toţi că nici n-au fost pe la guverare în ultimul an. NU! Toţi trebuie să plecaţi. Urgent. Acum!”, a scris Simonis.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

Un interlop scoţian oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul cu care a fugit soţia româncă în timpul procesului de divorţ

1

Craig Windsor, un interlop scoţian în vârstă de 38 de ani, oferă 20.000 de lire sterline celui care îi aduce înapoi copilul pe care îl are cu soţia lui, o româncă. Femeia a plecat cu băiatul de şase luni în ţara natală şi refuză să se mai întoarcă în Scoţia.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă