Dependența lui Cristi Borcea. La ce nu poate renunța fostul patron al echipei Dinamo

3 luni in urmă 18

Dependența lui Cristi Borcea. Fostul patron al echipei Dinamo a mărturisit într-un interviu pentru revista OK! faptul că este dependent de măștile de față și niciodată nu are destule. Omul de afaceri are ritualirile sale în ceea ce privește îngrijirea tenului.

Citește și: Cum l-au desfigurat operaţiile estetice pe Cristi Borcea. Câte intervenţii are în realitate fostul boss al lui Dinamo

„Nu cred că există cineva care să nu-şi dorească să rămână veşnic tânăr. Cu toate acestea, nu e posibil, însă fac tot ce ţine de mine să îmi protejez sănătatea, starea de bine şi condiţia fizică. Îmi şi place să am grijă de mine, de cum mă prezint, de felul în care mă îmbrac. Mănânc atent, fac sport regulat, am un stil de viaţă pe cât posibil sănătos şi recunosc că sunt aproape dependent de ritualurile de îngrijire a tenului, mai ales de măştile pentru faţă. Nu am niciodată suficiente”, a mai spus Cristi Borcea.

Cristi Borcea susține că un bărbat ar trebui să fie atent, elegant, manierat, îngrijit și să știe cum să poarte o discuție cu o femeie. În ceea ce îl privește, omul de afaceri se descrie ca un om cu o personalitate pozitivă, cu o fire jovială și veselă, mereu optimistă.

Dependența lui Cristi Borcea. „Dacă ar fi să glumesc, ţi-aş răspunde că am câte puţin din toate, aşa cum trebuie. În realitate, cred că un bărbat atent, elegant, manierat, care se îngrijeşte şi ştie să poarte o conversaţie, care are capacitatea de a face o femeie să zâmbească are întotdeauna mai multe şanse în viaţă, în general. Am o personalitate pozitivă, iar firea mea jovială şi veselă, mereu optimistă este un atu în orice contact interuman. Valentina este femeia vieţii mele”, a explicat Cristi Borcea pentru OK Magazine.

Valentina Pelinel a apelat la fertilizare pentru a putea rămâne însărcinată cu Cristi Borcea

Soția lui Cristi Borcea a declarat pentru prima dată că a apelat la fertilizare pentru a putea rămâne însărcinată. Mai mult decât atât, intervenția a avut loc în România.

”Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame. Sunt multe femei pentru care o sarcină naturală nu e posibilă şi aceasta este singura metodă, nu trebuie să ne ferim, ci trebuie să fim un exemplu şi să le dăm curaj celor care vor să aleagă calea asta. Noi ne doream foarte mult copii şi am apelat la fertilizare aici, în România. Am avut parte de multă discreţie şi de servicii ca-n străinătate” , a povestit Valentina.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă