Depasiri ale cotelor de aparare pe sectorul romanesc al Dunarii, de vineri dimineata

2 săptămâni in urmă 14

Hidrologii au emis, joi, o avertizare Cod galben de cresteri de niveluri si debite, cu depasirea cotelor de aparare, ce vizeaza sectorul romanesc al Dunarii.

Astfel, conform Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), in intervalul 12 februarie, ora 6:00 - 19 februarie, ora 12:00, se vor inregistra cresteri importante de debite si de niveluri pe Dunare, sector aval de S.H.E.N. Portile de Fier - amonte S.H. Giurgiu (judetele: Mehedinti, Dolj, Olt, Teleorman si Giurgiu).

Hidrologii mentioneaza ca sectorul Dunarii, aval Gruia, este aparat impotriva inundatiilor prin lucrari de indiguire.

"Pe baza informatiilor actuale, nu se prognozeaza posibilitatea aparitiei unor probleme deosebite ca urmare a propagarii viiturilor pe sectorul romanesc al Dunarii, dar este necesara o monitorizare atenta a evolutiei situatiei hidrometeorologice si, respectiv, a comportarii lucrarilor hidrotehnice cu rol de aparare impotriva inundatiilor", precizeaza INHGA.

Citeste si:

VIDEO Declaratiile halucinante ale senatoarei Sosoaca in Parlament: "Vaccinul Pfizer distruge matricea nationala a poporului roman. Omorati Romania pas cu pas vaccinand femeile"Smecheria cu care a obtinut un jucator de pacanele un castig de 10 ori mai mare decat cel afisat de aparatCum strangea fosta Securitate informatii despre medicii cu "probleme psihice": "Si-a lasat plete si isi ameninta colegii cu moartea"Dosarele cu iz politic ale Sectiei Speciale. Cum au ajuns alegerile de la Sectorul 1, Tel Drum sau dosarul Sebastian Ghita pe mana procurorilor SIIJCum ii pedepsesc judecatorii romani pe parintii care isi snopesc copiii in bataie. Un copil a fost batut pentru ca a uitat sa incuie usa, altul pentru ca a mancat prea mult
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă