Dentist și pilot în deșert. Cristina Gutierrez, femeia care a scris istorie la Raliul Dakar

4 zile in urmă 5

  • Campionatul European de handbal: Spania - Cehia, joi, 19:00, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Liverpool - Arsenal, joi, 21:45, Digi Sport 1

  • De curând, Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Dentist și pilot în deșert. Cristina Gutierrez, femeia care a scris istorie la Raliul Dakar

Născută la Burgos, Cristina Gutierrez este dentist de profesie, dar în același timp este a doua femeie din istorie care a reușit să câștige o etapă la Raliul Dakar. Jutta Kleinschmidt (2005) și Cristina Gutierrez (2021) sunt singurele femei din istorie care au triumfat într-o etapă a Raliului Dakar.

Galerie Foto

Gutierrez este foarte pasionată de sporturile extreme: "Încă din copilărie am fost pasionată de viteză. La 4 ani am primit o motocicletă, iar pasiunea tatălui meu pentru sporturile cu motor m-a ajutat să ajung aici.

Tatăl meu m-a susținut mereu și datorită lui am reușit să ajung până aici. Zilele sunt foarte lungi, în general parcurgi 800 de km într-o etapă. Mereu încerci să ai cel mai bun ritm, nu poți să renunți la luptă.

Teoria conspirației sau realitatea pe care nu vrem să o vedem? Află din seria documentar Manipulați sau îndrumați de pe DIGI World, azi de la 21:00!

Atunci când lucrez ca dentist trebuie să fiu diferită. În timpul curselor ești plin de adrenalină, iar ca dentist trebuie să fii foarte calm. Până acum m-am împărțit bine între cele două, mă bucur că pot să fiu atât dentist, cât și pilot", a spus Cristina Gutierrez, pentru Infobae.

Cristina Gutierrez a concurat pentru prima oară la Raliul Dakar în 2017. Din 2020 s-a alăturat echipei patronate de Lewis Hamilton în Extreme E, Team X44.

Etichete: spania , galerie foto , raliul dakar , raliul dakar 2022 , cristina gutierrez

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă