Dennis Man, Valentin Mihăilă și jucătorii Parmei, puși la zid după eșecul dramatic cu Cagliari: „Ați făcut orașul de rușine!” Mesaj dur al ultrașilor italieni | FOTO

2 săptămâni in urmă 13

Dennis Man a fost la înălțime în eșecul dramatic suferit de Parma la Cagliari, 3-4, dar suporterii echipei nu au avut milă de niciun jucător al lui Roberto D’Aversa. Parmegianii au ratat victoria în ultimele minute, iar echipa pentru care joacă și Valentin Mihăilă este ca și retrogradată în Serie B.

Etapa a 31-a din Italia a fost a românilor. Dennis Man și Răzvan Marin au marcat și au fost eroii un thriller incredibil. Parma a condus întreaga partidă, dar a fost învinsă după două goluri marcate în prelungirile partidei, iar trupa gialloblu este aproape retrogradată.

Dennis Man și Răzvan Marin au fost lăudați de presa din Italia, în timp ce Valentin Mihăilă, intrat în repriza secundă, nu s-a evidențiat cu nimic.

Dennis Man și Valentin Mihăilă, puși la zid după eșecul dramatic cu Cagliari: „Ați făcut orașul de rușine!” Mesaj dur al ultrașilor Parmei

Suporterii Parmei nu au suportat umilința și au afișat un banner dur lângă aeroportul din oraș.

„V-am cerut curaj și modestie / Voi ați făcut întreg orașul de rușine”, au transmis ultrașii Parmei.

„Chiesta grinta e umiltà, voi avete disonorato una città”. Striscione dei Boys all’aeroporto https://t.co/w1nXjFv9pi pic.twitter.com/hEdaEhKXSc

— ParmaLive (@ParmaLiveTweet) April 18, 2021

După acest meci, Cagliari se află pe locul 18 din Serie A, în timp ce Parma se situează pe poziția 19.

Presa din Italia, fascinată de Răzvan Marin și Dennis Man după reușitele din Cagliari – Parma

Cei de la Tutto Mercato au remarcat golul superb înscris de Dennis Man și au susținut că și-a pus în valoare calitățile incontestabile.

Cât despre Răzvan Marin, jurnaliștii italieni au semnalat faptul că golul său a oferit speranțe celor de la Cagliari că pot întoarce scorul, ceea ce s-a și întâmplat.

Dennis Man – „A început meciul foarte bine, primele 15 minute fiind fără greșeală. Apoi s-a «stins» pentru restul primei reprize. În a doua repriză, a luat câteva decizii greșite, însă a marcat un gol fantastic cu piciorul stâng, evidențiindu-și toate marile calități”.

Răzvan Marin – „A început sus și a crescut odată cu evoluția jocului. L-a îngrijorat pe Sepe (n.r. portarului Parmei) cu un șut frumos din afara careului, care a trimis mingea în poartă, la începutul reprizei a doua. Golul său de 2-3 i-a dat speranțe lui Cagliari”.

Inclusiv Valentin Mihăilă s-a aflat pe teren în meciul Cagliari – Parma, fiind introdus în repriza a doua, însă nu a avut o evoluție consistentă.

The post Dennis Man, Valentin Mihăilă și jucătorii Parmei, puși la zid după eșecul dramatic cu Cagliari: „Ați făcut orașul de rușine!” Mesaj dur al ultrașilor italieni | FOTO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă