Dennis Man, un model la naționala României! Dezvăluiri după transferul la Parma: „N-am avut ce să-i reproșăm! Își dorea mult asta!” | EXCLUSIV

4 săptămâni in urmă 18

Dennis Man este pregătit să demonstreze de ce este în stare și în Serie A, iar Adrian Mihalcea a avut numai cuvinte de laudă pentru fostul star din Liga 1, ajuns la Parma.

Fost secund al lui Cosmin Contra la naționala României și fost jucător la Genoa, Mihalcea îl știe bine pe Man, de pe vremea când Dennis a prins naționala României, ba chiar a și marcat un gol, în victoria cu Malta, scor 4-0.

Deși abia a ajuns în Italia, Dennis Man ar putea debuta chiar duminică, atunci când Parma are meci pe terenul lui Napoli. Atacantul român este în lot, la fel ca Mihăilă, care a reușit să puncteze în Cupa Italiei, în eșecul cu Lazio, scor 1-2.

Adrian Mihalcea pariază pe Dennis Man: „E un tip foarte serios! N-am avut ce să-i reproșăm la echipa națională!”

„Mă bucur că a ajuns în Serie A! Își dorea mult să plece într-un campionat puternic, dar presiunea e mare în Italia și trebuie să se acomodeze repede. În Italia nu va mai avea prietenii, familia, e de văzut cum va reuși să treacă peste asta. Man este însă un băiat foarte ok și e un jucător cu potențial foarte mare.

Man este un tip foarte serios, vine și dintr-o familie bună. Pe vremea, în Italia fotbalul era pur fizic și i-ar fi fost mult mai greu să facă față. Acum este însă altceva și se caută fotbaliști precum Man în Serie A. Cât timp am lucrat cu el la națională, n-am avut ce să-i reproșăm. Se antrena foarte bine”, a spus Adrian Mihalcea, pentru ProSport.

Dennis Man ar putea debuta duminică în Serie A! Atacantul, în lot pentru partida cu Napoli

Dennis Man ar putea juca primul meci în Serie A chiar duminică, atunci când Parma joacă pe terenul celor de la Napoli. Arădeanul face parte din lotul celor de la Parma, asta deși tocmai a ajuns în Italia și n-a apucat să facă prea multe antrenamente cu noua sa echipă.

Jucătorul format de UTA a semnat un contract până în 2025 și va avea un salariu de 1,1 milioane de euro pe an.

Lotul Parmei pentru meciul cu Napoli

Portari: Colombi, Sepe, Turk;
Fundași: Busi, Conti, Dierckx, Gagliolo, Iacoponi, Osorio, Pezzella, Zagaritis;
Mijlocașui: Brugman, Cyprien, Grassi, Hernani Jr, Kucka, Kurtic, Sohm;
Atacanți: Brunetta, Cornelius, Gervinho, Dennis Man, Mihăilă, Sprocati.

The post Dennis Man, un model la naționala României! Dezvăluiri după transferul la Parma: „N-am avut ce să-i reproșăm! Își dorea mult asta!” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă