Dennis Man, transferat pe 25 de milioane peste doar cinci luni? Condițiile în care Gigi Becali și FCSB dau lovitura vieții

4 săptămâni in urmă 25

Liga 1: Viitorul - Sepsi Sfântu Gheorghe, marți, 15:30, Digi Sport 1

Liga 1: Voluntari - Universitatea Craiova, marți, 17:30, Digi Sport 1

FCSB a avut chiar astăzi o ofertă concretă pentru Dennis Man, din partea Parmei, însă transferul nu a fost posibil din cauza prețului solicitat de Gigi Becali, care s-ar ridica la aproximativ 15.000.000 de euro.

Adrian Mutu, selecționerul naționalei de tineret, care a lucrat în toamnă cu mijlocașul de bandă, a transmis că patronul FCSB nu a greșit în momentul în care a refuzat propunerea. ”Briliantul” susține că valoarea lui Dennis Man ar putea ajunge le 25.000.000 de euro la finalul sezonului, dacă se vor concretiza două lucruri: ”roș-albaștrii” să câștige campionatul și Man să aibă evoluții bune la Euro U21 sau, dacă nu va fi lăsat de Mirel Rădoi la tineret, să ”strălucească” în tricoul primei reprezentative.

Cum poate ajunge Dennis Man să plece pe 25.000.000 de euro de la FCSB

Nu îi măsor valoarea în bani, pentru că este un cuantum pe care-l dă cineva că așa s-a trezit. Dar Man este golgheterul României, dacă va continua așa, la acest nivel, poate să ajungă la 25.000.000 de euro la sfârșitul acestui campionat, de ce nu?

Dacă FCSB câștigă campionatul, face un Euro, sper, U21 foarte bun și aduce o contribuție importantă... Zic 'sper' pentru că s-ar putea să fie la naționala mare. Și dacă se duce la echipa mare și face meciuri extraordinare, vă dați seama că i se va ridica foarte mult cota”, a declarat Adrian Mutu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

În ultima lună, de serviciile lui Dennis Man s-ar fi interesat Fiorentina, Parma sau Fenerbahce, dar un transfer nu a fost posibil pentru că Gigi Becali a solicitat o sumă mai mare decât cea pe care era dispusă să o achite echipa interesată. Pretențiile financiare ale patronului de la FCSB au fost crescute, conform spuselor sale, și pentru că nu vrea să se despartă ușor de Man, în vederea sporirii șanselor la titlu ale echipei sale.

”Valoarea lor e atât de mare, încât acei bani sunt puțini”

Adrian Mutu a transmis, în același timp, că marja de progres a fotbaliștilor de la FCSB, printre care Darius Olaru, Olimpiu Moruțan, Dennis Man sau Florinel Coman, este imensă, iar Gigi Becali poate obține sume importante dacă tinerii jucători vor avea succese cu echipa de club și cu naționala României, din nou, indiferent dacă e vorba despre prima reprezentativă sau cea de tineret.

Valoarea lor, la cum îi știu eu pe băieți, nu se măsoară în bani. Valoarea lor e așa mare, încât acei bani sunt prea mici pentru ceea ce valorează ei. Dacă știu să se sacrifice pentru binele echipei, la sfârșit va fi și binele lor. N-am văzut niciodată să câștige un jucător singur sau un antrenor singur, asta știu și ei”, a transmis Adrian Mutu.

Dennis Man sau Florinel Coman pot părea, de multe ori, în teren individualiști, în permanență în căutarea golului, poate și ca urmare a presiunii care este pusă pe umerii lor de așteptările patronului. Totuși, Adrian Mutu a transmis că faptul că ei sunt în căutarea golului nu reprezintă nici pe departe un lucru rău.

Nu e nimic de reproșat la atitudinea lor. Ei știu că țin foarte mult la ei, încerc să le spun că fac parte din echipă, nu sunt singuri, nu trebuie să demonstreze nimic nimănui. Trebuie să arate pe teren ce valorează, nu trebuie să se gândească la asta. 

Faptul că Florinel Coman vrea foarte mult, e foarte bine. Că încearcă e iar bine. Jucătorii care au tupeu, care caută golul din orice poziție, sunt jucători care valorează peste medie. Nu e nimic rău că vor să marcheze. Eu cred că încearcă pentru că le-a și reușit”, a spus selecționerul naționalei de tineret. 

Etichete: adrian mutu , dennis man , oferte dennis man , valoare dennis man
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă