Dennis Man, tot mai aproape să plece de la Parma! Italienii pregătesc patru super transferuri: starul Sebastian Giovinco, un fotbalist de la Napoli și vedeta lui Cristi Chivu

3 săptămâni in urmă 18

Dennis Man are șanse tot mai mici să continue la Parma, dovadă că italienii pregătesc patru super transferuri pentru această pauză de iarnă.

Gruparea din Serie B vrea să revină cât mai repede în elita fotbalului italian, iar la Parma poate să ajungă și o mare vedetă: Sebastian Giovinco. În plus, șefii clubului îl vor și pe Adam Ounas, fotbalistul celor de la Napoli.

„I-am spus lui Buffon că mi-ar plăcea să joc iar pentru Parma, mai ales că acolo am trăit o perioadă frumoasă în cariera mea. Din ce știu, agentul meu a vorbit cu Ribalta (n.n. directorul tehnic), dar nu știu dacă fac parte din planurile lui Iachini (n.n. antrenorul Parmei)”, a spus Giovinco, pentru ParmaToday.

Dennis Man îi poate spune adio Parmei! Italienii au pus ochii pe Giovinco și Ounas

Parma a încheiat anul doar pe locul 13, însă conducătorii speră să încheie sezonul în forță, iar echipa să prindă locul 8, care duce în play-off-ul pentru promovarea în Serie A.

În acest moment, distanța între Parma și Frosinone este de doar cinci puncte.

Perioada de mercato se deschide oficial în Italia pe data de 3 ianuarie, iar conducătorii grupării din Serie B au planuri mari, așa că șansele ca Dennis Man să mai rămână în Italia sunt minime.

Pe lângă Giovinco și Ounas, Parma a pus ochii și pe Emil Konradsen Ceide și Cesare Casadei, conform seriebnews.com.

În vârstă de 18 ani, Casadei este o mare promisiune a fotbalului italian: mijlocașul joacă deocamdată pentru Inter U19 și a impresionat în Youth în tricoul echipei pe care o pregătește Cristi Chivu.

The post Dennis Man, tot mai aproape să plece de la Parma! Italienii pregătesc patru super transferuri: starul Sebastian Giovinco, un fotbalist de la Napoli și vedeta lui Cristi Chivu appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă