Dennis Man, tot mai aproape de transfer! Cine este omul-cheie din spatele mutării: ”Își va îmbrățișa din nou copilul”

1 săptămână in urmă 16

  • Ligue 1: Lyon - PSG, duminică, 21:45, Digi Sport 1

  • Serie A: AS Roma - Juventus, duminică, 19:30, Digi Sport 1

Dorit și de granzii Turciei, Galatasaray și Trabzonspor, Dennis Man are mari șanse de a evolua din nou în Serie A, după ce a făcut-o în partea a doua a stagiunii trecute cu Parma. Sampdoria este în pole-position pentru împrumutul atacantului român, iar italienii scriu că Roberto D’Aversa, fostul antrenor al lui Man la gruparea ”gialloblu”, îl așteaptă cu brațele deschise.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Dennis Man, așteptat de Roberto D’Aversa la Sampdoria: ”Își va îmbrățișa din nou copilul”

Roberto D’Aversa își va îmbrățișa din nou copilul. Cunoaște foarte bine talentul jucătorului și potențialul său. A cerut transferul lui, iar pasul înapoi făcut din Turcia o relansează pe Sampdoria, care acum e cea mai aproape de talentul din România”, scriu italienii de la clubboria.it.

Negocierile cu cluburile din Turcia ar fi căzut după ce Parma ar fi dorit să includă în contractul de împrumut o clauză de cumpărare obligatorie, în condițiile în care cei de la Galatasaray și Trabzonspor nu erau pregătiți pentru acest lucru.

În schimb, dacă mutarea la Sampdoria se va concretiza, Parma nu va stipula aceeași clauză, având în vedere că va avea de câștigat de pe urma expunerii pe care o va avea Dennis Man în Serie A. Victor Becali, agentul jucătorului, a confirmat posibilitatea ca atacantul să semneze cu ”Doria”.

Știi cum se traduce o croazieră de lux în impactul asupra mediului înconjurător? Află Ce nu știai despre croaziere, pe Digi Life, de la 21:55.

"Știți că nu îmi place să vorbesc prea mult înainte ca anumite mutări să se realizeze. Situația lui Man… Niciunui fotbalist nu îi place atunci când nu joacă, căutăm soluții. Sampdoria este o variantă. Da, e vorba de un împrumut, nu se pune problema unui transfer definitiv acolo. O să vedem", a declarat Victor Becali, conform Prosport.

  • 8 milioane de euro este cota de piață a lui Dennis Man, potrivit Transfermarkt.
  • 11 meciuri și două goluri a adunat Man în acest sezon la Parma.

Dennis Man, printre favoriții lui Roberto D'Aversa

În a doua parte a stagiunii trecute, când lucrau împreună la Parma, Dennis Man era lăudat constant de Roberto D'Aversa, actualul antrenor al Sampdoriei, care l-a și folosit des în Serie A, iar evoluțiile românului nu au dezamăgit, în ciuda rezultatelor modeste ale echipei.

Avem mai mulți jucători tineri interesanți, dar cel care a crescut cel mai mult este Dennis Man. Are un potențial enorm. Și când a venit aici era foarte bun cu mingea la picior, dar suferea pe faza defensivă. Are calități fizice, a fost dispus să învețe limba.

E jucător de echipă națională, a venit dintr-un campionat în care era lider, acum pentru a demonstra în Italia muncește pe ambele faze. Dennis Man poate ajunge un jucător de top”, spunea Roberto D'Aversa, în aprilie 2021, după un 1-3 cu Juventus.

Etichete: parma , dennis man , transfer dennis man , dennis man sampdoria

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă