Dennis Man, titular și cu Fiorentina? Italienii, semnal de alarmă în privința lui Mihăilă: „Va fi evaluat!”

1 lună in urmă 1

Parma are așteptări mari de la Dennis Man, iar fostul atacant de la FCSB poate fi titular și cu Fiorentina, în următoarea etapă din Serie A. În schimb, situația lui Valentin Mihăilă pare puțin mai complicată, la prima vedere.

Dennis Man acuzat o accidentare după o ciocnire cu Bastoni, în urma căreia a cerut de trei ori îngrijiri medicale, fiind schimbat în cele din urmă la pauză, dar ar putea să fie pe teren din nou din primul minut.

După eșecul cu Inter, scor 1-2, Parma a rămas cu 15 puncte și cu șanse din ce în ce mai mici să evite retrogradarea, așa că Dennis Man ar putea să prindă tot mai multe minute în următoarele etape din Serie A.

Dennis Man, gata să joace iar pentru Parma: „Nu ar trebui să existe probleme!”

„Nu ar trebui să existe probleme în cazul lui Man, în ciuda faptului că a ieșit prematur din meciul cu nerazzurrii”, a scris Parma Live, înaintea meciului cu Fiorentina, programat duminică, de la ora 16:00.

„Antrenorul D’Aversa are de gând să facă din Man un jucător important. Născut în 1998, Dennis Man își continuă adaptarea la realitatea din Italia, după cele 14 goluri înscrise în prima parte a stagiunii, în România.

Cu Inter, Man a fost aproape de gol. La una dintre pătrunderile sale, a fost la un pas să facă de râs apărarea lui Inter. Dar fără consecințe. Mereu activ și prezent în joc, ajută echipa să aibă o nouă față. A jucat 136 de minute până acum, dar nu vor singurele”, au mai notat cei de la Parma Live.

În schimb, Valentin Mihăilă „va fi evaluat” înaintea meciului de la Firenze, „după ce a părut puțin obosit”, notează sursa citată.

The post Dennis Man, titular și cu Fiorentina? Italienii, semnal de alarmă în privința lui Mihăilă: „Va fi evaluat!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă