Dennis Man, tentat să plece la Trabzonspor! Turcii au dezvăluit de ce o preferă în locul lui Galatasaray sau Sampdoria

2 săptămâni in urmă 27

  • WTA Melbourne: Simona Halep - Gabriela Ruse, joi 03:30, Digi Sport 2

  • Cupa Ligii Angliei: Chelsea - Tottenham, miercuri, 21:45, Digi Sport 1

În plus, parcursul de până acum al lui Man este sub așteptări, astfel că trei formații s-au arătat dispuse de a-l transfera: Trabzonspor, Galatasaray și Sampdoria.

  • Digi Sport a lansat aplicația pentru smartphone, care le oferă fanilor acces permanent la un conținut dedicat, în funcție de preferințele personale, și, totodată, o varietate de informații și competiții de neratat. Aplicația Digi Sport poate fi descărcată din Google Play sau App Store.

Dennis Man ar fi mai tentat să aleagă Trabzonspor, liderul din Turcia

Se pare că prima dintre ele se află în pole-position, conform presei turcești. Haber7 a anunțat miercuri că Man este tentat să o aleagă pe Trabzonspor.

Ar exista două motive pentru alegerea lui Man. În primul rând, Trabzonspor merge "ceas" în acest sezon, fiind lider în campionatul Turciei, la 7 puncte peste principala urmăritoare. În plus, echipa are mai mulți veterani de la care românul are ce învăța, cum ar fi Marek Hamsik (34 de ani), care acum câteva sezoane era printre cei mai buni mijlocași din Serie A.

"Man nu prea rămâne indiferent la interesul lui Trabzonspor. Parcursul bun al echipei sub antrenorul Abdullah Avci, dar și faptul că au multe nume experimentate în lot, se numără printre factorii care îl aduc pe Man mai aproape de Trabzonspor", au scris turcii. 

Dennis Man e dorit și de Sampdoria, care a început deja să negocieze cu Parma

Sporturile extreme și ingineria de precizie se întâlnesc azi de la ora 22:00. Ia-ți doza de adrenalină de pe DIGI World și din DIGI Online!

Chiar dacă a intrat în dizgrația staff-ului tehnic, Dennis Man este considerat în continuare un jucător valoros de conducerea Parmei, astfel că prețul solicitat rămâne mare, în jur de 10 milioane de euro.

Sampdoria nu este dispusă să achite o astfel de sumă, cel puțin nu acum, în ianuarie, astfel că negociază cu Parma o altă cale pentru a-l aduce pe Dennis Man. Prima opțiune luată în calcul de clubul genovez este un împrumut pe șase luni, cu opțiune de transfer definitiv în vară, însă acum a apărut și varianta unui schimb de jucători.

Potrivit Sky Sports, pentru a reduce din costul pe care l-ar presupune transferul definitiv al lui Dennis Man, Sampdoria i-l oferă Parmei, la schimb, pe Nicola Murru, fundaș stânga de 27 de ani, iar opțiunea nu este exclusă de clubul emilian, care caută un jucător de profilul fostului internațional italian de tineret, capabil să acopere toată banda stângă într-un sistem cu trei stoperi, precum cel folosit de Giuseppe Iachini.

Etichete: galatasaray , sampdoria , parma , marek hamsik , trabzonspor , dennis man

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă